Ζωή Λάσκαρη: Το μεγάλο μυστικό, που αποκάλυψε η χήρα του Μπάρκουλη....


Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά την Παρασκευή το μεσημέρι και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της και στον καλλιτεχνικό κόσμο.


Η Ζωή Λάσκαρη δεν ήταν μόνο μία σημαντική ηθοποιός αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Όταν έγινε γνωστό πως πέθανε η Ζωή Λάσκαρη, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, την αποχαιρέτησε στο facebook χαρακτηρίζοντας την: «γυναίκα που με μεγάλωσε».

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη ανέφερε στην εφημερίδα Espresso:

«Ο Νικόλας ήταν και «παιδί» της! Τον πρωτοείδε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο «Αν θυμηθείς στο όνειρό μου» και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του. Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω».

Ακόμη τόνισε πως είχε δει ένα όνειρο και: «Το βράδυ της Πέμπτης είδα στον ύπνο μου τον Ανδρέα. Κρατούσε ένα κρυστάλλινο μπολ και μου ζήτησε να το γεμίσω με ρόδια. Ύστερα ξάπλωσε στο πάτωμα, που ήταν όμως γεμάτο νερό.

«Σήκω, γλυκέ μου, να πέσεις στο κρεββάτι. Θα γίνεις μούσκεμα» του είπα κι εκείνος μου απάντησε πως αυτά τα νερά δεν ήταν δικά του. Το μεσημέρι της επόμενης έμαθα για τον θάνατό της και κατάλαβα πως τα νερά ήταν τα δάκρυά μας».

Και υπογράμμισε πως η Ζωή Λάσκαρη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν «υπέροχοι φίλοι. Ποτέ δεν βγήκε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, όπως συνέβη με άλλες συναδέλφους του».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: