Η Ελισάβετ Μουτάφη αποκαλύπτει σε συνέντευξή της όλα τα κρυφά της μυστικά!

Μίλησέ µου για την ηρωίδα που παίζεις.

"Η Κλαίρη είναι µια βαµπ σταρ του σινεµά που µπορεί και να είναι δολοφόνος... Ανήκει στους υπόπτους και φυσικά δεν µπορώ να σου προδώσω τι ακριβώς συµβαίνει µε αυτή. Έχει κοιµηθεί µε πολλούς για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει, αυτό µπορώ να πω...".

Πάλι µοιραία γυναίκα, λοιπόν;

"Μοιραίες µου δίνουν, τι να κάνω (σ.σ.: γελάει); Οχι, σοβαρά τώρα, ευτυχώς έχω παίξει διάφορους και διαφορετικούς ρόλους έως τώρα, αλλά οι µοιραίες είναι το φόρτε µου...".

Στη ζωή σου είσαι µοιραία γυναίκα;

"Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνεις αλλού...".

Γυναίκα-αράχνη; Γυναίκα-δηλητήριο;

"Ε, όχι και τόσο πολύ. Μέχρι µοιραία φτάνω (σ.σ.: γελάει)!".

Μετά τη σειρά, «Αρένα», που έκανες φέτος, ετοιµάζεις κάτι άλλο τηλεοπτικά;

"Βρίσκοµαι σε συζητήσεις, αλλά επειδή τα πράγµατα πια έχουν γίνει έτσι όπως έχουν γίνει, δεν θέλω να ανακοινώσω κάτι αν δεν µπω στο στούντιο. Έχει µεγάλη δύναµη η τηλεόραση και την αγαπώ. Εκείνη, άλλωστε, µε έκανε γνωστή στο πλατύ κοινό. Να φανταστείς, 15 χρόνια µετά τη σειρά, «Βέρα στο δεξί», της Έλενας Ακρίτα, µου µιλάνε ακόµα γι’ αυτή. Ήταν εξαιρετική δουλειά και είχαµε φτιάξει µια σπουδαία παρέα µε όλα τα παιδιά".


Σε talent show θα πήγαινες;

"Μου έχουν κάνει αρκετές προτάσεις, που τις έχω αρνηθεί. Ντρέποµαι, δεν αισθάνοµαι άνετα µε τόση υπερέκθεση και µου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν, ας πούµε, στο «Your Face Sounds Familiar», που πρέπει σε λίγες µόνο ηµέρες να µεταµορφωθούν σε κάποιο γνωστό πρόσωπο".

Σε κριτική επιτροπή θα έπαιρνες µέρος;

"Πιο εύκολα από το να συµµετάσχω ως παίκτρια".

«Survivor» είδες;

"Οχι. ∆εν πήρα µέρος σε αυτή τη µαζική υστερία µε το ριάλιτι αυτό".


Πηγή: RealΔεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]