Αποκαλυπτικό: Απίστευτη εξέλιξη για το Έψιλον! Όλα στον αέρα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σε πανικό είναι οι άνθρωποι του Έψιλον αφού με τις νέες εξελίξεις δεν μπορεί να επικυρωθεί καμία πρόσληψη και καμία απόφαση ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η εξέλιξη αυτή είναι η αποχώρηση του Μιχάλη Κοντογιάννη, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος για την οργάνωση της παραγωγής όλων των εκπομπών του Έψιλον.

Σήμερα ανακοίνωσε στους εργαζομένους του σταθμού πως πλέον δεν ανήκει στο Έψιλον,ωστόσο, θα μείνει στο πλευρό του Φιλίππου Βρυώνη! Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως μετακινείται στο Extra 3 αποδεικνύοντας πως πρόθεση του πρώην προέδρου του Έψιλον είναι να αξιοποιήσει μεγάλο μέρος του δυναμικού του καναλιού στο τοπικό κανάλι.

Στην ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Μιχάλης Κοντογιάννης ενημέρωσε πως παραδίδει τη σκυτάλη στους νέους ανθρώπους που θα φέρει στο κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης. Βέβαια, κανείς μέσα από το κανάλι δεν ξέρει ακόμα τα ονόματα αυτών, εκτός από τον νέο οικονομικό διευθυντή.

Και σε αυτό το σημείο πολλοί μέσα από το κανάλι απορούν πού βρίσκεται η ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν έχει πάρει απολύτως καμία θέση. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσοι πολλοί τεχνικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν το αν θα έχουν εργασία σε 4 μήνες από τώρα.

Μέχρι πάντως να ανακοινωθεί ο νέος διευθυντής οργάνωσης παραγωγής όλο το νέο πρόγραμμα του Έψιλον είναι στον αέρα! Καμία έγκριση για πρόσληψη, κατασκευή νέων πλατό και φυσικά στήσιμο του προγράμματος.

Οι εξελίξεις τις προσεχείς μέρες θα είναι ραγδαίες...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !