του live επεισοδίου της Παρασκευής...

Ο ΑΝΤ1 στήνει με αμείωτους ρυθμούς το νέο του ''όπλο'', που λέγεται Nomads, και που θα γυρίζεται στις Φιλιππίνες. Το ριάλιτι θα βγει στον αέρα στις 2 Οκτωβρίου και θα είναι καθημερινό.

Όπως γνωρίζετε, το 5ο επεισόδιο, δηλαδή αυτό της Παρασκευής ,θα είναι το επεισόδιο της αποχώρησης ,και ,όπως επιτάσσει η ''βίβλος'' του παιχνιδιού, πρέπει να υπάρχει μια ξεχωριστή εκπομπή με άλλον παρουσιαστή, που κάθε Παρασκευή θα συνδέεται με τις εξωτικές Φιλιππίνες, ώστε να διεξάγεται η διαδικασία της αποχώρησης.Ποιο πρόσωπο ,λοιπόν, θα δούμε στο πόστο αυτό;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το όνομα που θα αναλάβει τα επεισόδια της Παρασκευής πρόκειται να κλείσει μετά τον δεκαπενταύγουστο ,προς τα τέλη δηλαδή του μήνα αυτού. Τη στιγμή αυτή σύσσωμος ο σταθμός αναζητά τα ονόματα που θα στελεχώσουν τις 3 ομάδες, και εκείνη η ''εκκρεμότητα'' είναι και η μόνη προτεραιότητα των ιθυνόντων αυτές τις μέρες.

Έτσι ,το ποιος ή ποια θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή το Nomads από στούντιο του ΑΝΤ1 ,θα το ξεκαθαρίσει ο σταθμός προς τα τέλη του μήνα κι αφού έχει κλείσει τις ομάδες, καθώς όπως σας είπα τη δεδομένη στιγμή τα στελέχη δεν ασχολούνται επ' ουδενί με το πρόσωπο της παρουσίασης και τίποτα ακόμα δεν είναι κλειδωμένο.Φυσικά ,αυτό δεν σημαίνει πως ο Λάτσιος δεν έχει στο μυαλό του ήδη κάποιο όνομα ή πως δεν έχει γίνει κάποια κρούση. Απλώς, με τα τωρινά δεδομένα, αυτό το ζήτημα περνά σε 2η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]