Γιώργος Κωνσταντίνου: Η ιστορία έχει μια έξυπνη ευαισθησία....

Unknown
0


Ηρθε από τον Alpha Κύπρου και κατάφερε να συγκινήσει το ελληνικό κοινό. Η σειρά «Σαν οικογένεια», που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, αγγίζει λεπτά κοινωνικά θέματα, ενώ το καστ έχει συμβάλει σημαντικά στην ποιότητα του αποτελέσματος.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας ηθοποιός που με την πολυετή εμπειρία του δίνει πόντους στη σειρά, υποδυόμενος έναν παιδίατρο - ρόλος τρυφερός και καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας.

Το σίριαλ προβάλλεται στην Ελλάδα κάθε μέρα σε επανάληψη στις 13.00 (τα νέα επεισόδια θα μεταδοθούν μετά το τέλος του καλοκαιριού) από τον Alpha και ο σημαντικός καλλιτέχνης μοιράζεται κάποιες σκέψεις του για τη συμμετοχή του.
«Ηταν ιδιαίτερες εβδομάδες στην Κύπρο» μας λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε εμφανιστεί τηλεοπτικά στην κωμική σειρά του Alpha «Μη με σκας» υποδυόμενος τον πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη. Τα ταξίδια στο νησί της Αφροδίτης ήταν κάτι το ξεχωριστό γι' αυτόν.

Οπως μας επισημαίνει, εκείνο που του κέντρισε το ενδιαφέρον και τον έκανε να πει το «ναι» ήταν το σενάριο. «Μου άρεσε το σενάριο, γιατί είναι προσεγμένο και δοσμένο εξαιρετικά. Τα νέα παιδιά ήταν πολύ καλά και ταλαντούχα, πέρα από εμάς που είμαστε καρατερίστες. Η ιστορία έχει μια έξυπνη ευαισθησία, είναι ευρηματική και διαθέτει πολλά στοιχεία που κρατάνε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, γιατί αυτά τα τέσσερα παιδιά έχουν το μυστικό τους». Εκτός από το στόρι, όμως, εκείνο που μάγεψε τον Γιώργο Κωνσταντίνου ήταν και η εμπειρία των ταξιδιών. «Δεν είχα κάνει ξανά σίριαλ στην Κύπρο και ήταν μια νέα εμπειρία. Ηταν λίγο κουραστική, γιατί έπρεπε να ταξιδεύω με αεροπλάνο, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν μια δράση μέσα στη ζωή. Μου άφησε πολύ καλές αναμνήσεις».

Οσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε και σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή από τη νέα σεζόν; «Δεν εξαρτάται από μένα. Την τηλεόραση την αγαπώ, έχω κάνει πολύ σπουδαίες δουλειές και έχω συνδυάσει μια χαρά και θέατρο και TV. Και σκηνοθετούσα και έπαιζα». Δηλώνει, πάντως, ανοιχτός σε προτάσεις, αφού ο κόσμος έχει αγαπήσει τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, οι οποίες ακόμη και σε επανάληψη πετυχαίνουν υψηλή τηλεθέαση.

Θεατρικά, ωστόσο, θα δώσει διπλό «παρών». «Τον χειμώνα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή, θα συμμετέχω στην παράσταση που θα παρουσιάζει τη ζωή του Τσάρλι Τσάπλιν στο Ακροπόλ. Τον Σαρλό θα υποδυθεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ εγώ θα παίξω τον Εντγκαρ Χούβερ, τον διοικητή του FBI εκείνης της εποχής, ο οποίος κυνηγούσε τους κομμουνιστές και τον ίδιο τον Τσάπλιν. Από το Πάσχα και για δύο μήνες θα βρίσκομαι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα ανέβει “Ο ηλίθιος” του Ντοστογιέφσκι με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τη Λένα Παπαληγούρα, τον Γιάννη Στάνκογλου, ένα σπουδαίο καστ. Πρόκειται για φιλόδοξη δουλειά, που θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Διαμαντής» επισημαίνει.

Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !