Στον αέρα ο Σάββας Πούμπουρας;

0

Ο Σάββας Πούμπουρας βρισκόταν φέτος στο πάνελ της-κομμένης πια- εκπομπής του Alpha,Σπίτι μου, σπιτάκι μου, όμως,προς το τέλος της σεζόν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στο STAR ,όπου κι
ανέλαβε το Blind Taste.Το απογευματινό ,μαγειρικό πρόγραμμα του καναλιού, όμως, δεν πήρε ως γνωστόν το εισιτήριο για τη νέα σεζόν,κι έτσι μένει με ερωτηματικό το επόμενο βήμα του παρουσιαστή.

Πριν καιρό σάς έγραψα πως ο Σάββας Πούμπουρας είναι από τα πρόσωπα που το STAR πιστεύει κι εκτιμά πολύ, κι άρα το ότι το μαγειρικό πρόγραμμα έριξε αυλαία, δεν σημαίνει αυτόματα πως ρίχνει αυλαία και η μεταξύ τους συνεργασία.Πριν κάποιο διάστημα, επίσης σας τόνισα πως ,παρά τα όσα λέγονται, ο παρουσιαστής δεν θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ του καναλιού, Money Drop, καθώς τα στελέχη προσανατολίζονται αλλού.

Τι θα δούμε ,άραγε, από τον Πούμπουρα και ποιο το επόμενο βήμα του;  Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ μου, αυτή τη δεδομένη στιγμή ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένα πρόσωπο του Star, που ναι μεν χαίρει της εκτίμησης των στελεχών, είναι μετέωρο δε, και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Αυτή την περίοδο το πρόγραμμα του καναλιού στήνεται και μπορεί οι αποφάσεις για ζώνες ,ώρες κ.λπ. να μην έχουν κλειδώσει, όμως ,το τι θα βγει στον αέρα ,έστω για το α' μισό ,είναι πια προσδιορισμένο. Έτσι, με τον προγραμματισμό αυτό δεν υπάρχει ούτε κάποιο κενό ούτε και κάποιο πρότζεκτ για τον Σάββα Πούμπουρα.

Αντίθετα, είτε πρέπει το κανάλι να αναζητήσει μια εκπομπή για τα...μέτρα του Πούμπουρα, κάτι που όπως μου λένε οι πηγές μου ,δεν γίνεται τώρα μια κι ο σταθμός σύσσωμος στήνει πρωινό και Μoney drop ,είτε πρέπει ο Σάββας Πούμπουρας να ενταχθεί ως μέλος-πάνελ σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, όπως για παράδειγμα να αναλάβει κάτι στο νέο πρωινό των Καραβάτου -Κατσούλη. Ακόμη ,το άλλο σενάριο είναι να βρεθεί ένα...πόστο για τον Σάββα από το β' μισό.

Εν ολίγοις, αν τελικά κάτι από τα παραπάνω δεν γίνει ,αναπόφευκτα αυτό ίσως να σημάνει και την έξοδό του από τον σταθμό. Πάντως, μες στο επόμενο διάστημα θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον ,και θα φανεί αν τελικά καταλήξουν στο πώς και πότε θα τον αξιοποιήσουν, ή αν ο Σάββας Πούμπουρας βρεθεί εκτός καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !