Διαφωνεί η Ντορέττα με την επιλογή του ΣΚΑΪ ,αλλά...


Όπως γνωρίζετε, ο ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν θα βγάλει στον αέρα ένα τηλεπαιχνίδι μόδας με τίτλο ,My Style Rocks, που θα έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα-συν ένα prime time επεισόδιο μια
φορά τη βδομάδα. Όπως επίσης γνωρίζετε, στην παρουσίασή του θα δούμε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, που φέτος βρισκόταν στο τιμόνι του Κάνε Παζάρι.

Ωστόσο, εκείνο που δεν γνωρίζετε, είναι πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, η παρουσιάστρια δεν είναι απολύτως σύμφωνη με την επιλογή του ΣΚΑΪ να της αναθέσει το εν λόγω πρότζεκτ. Η Ντορέττα από την πρώτη στιγμή δεν είναι τόσο θετική στο να βρεθεί στην  παρουσίασή του, κι ο λόγος, όπως πληροφορούμαι, είναι το ότι η ίδια πιστεύει πως δεν της ταιριάζει επ' ουδενί ένα τέτοιο κόνσεπτ ,και είναι έξω από τα νερά της,μια κι η ίδια δεν ανήκει στον χώρο της μόδας.

Όμως, μπορεί η παρουσιάστρια να μην είναι και τόσο...θερμή στο να παρουσιάσει το καινούργιο αυτό πρότζεκτ , αλλά η επιθυμία του ΣΚΑΪ τελικά υπερισχύει. Τι εννοώ ; Ότι οι πληροφορίες μου θέλουν την παρουσιάστρια να ακολουθεί τελικά την απόφαση του καναλιού της ,στηρίζοντας το νέο αυτό, αρκετά ακριβό, παιχνίδι και να κλειδώνει στην παρουσίασή του.Φυσικά, μες στις μέρες θα έχουμε νεότερες εξελίξεις, και θα δούμε αν όντως κλειδώσει ,όπως λέει τώρα το ρεπορτάζ ,ή αν τελικά η απόφασή της αλλάξει και έτσι τα στελέχη πρέπει να αναζητήσουν νέο παρουσιαστή ή νέα παρουσιάστρια.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: