Η κόρη της Μηλιαρέση πρωταγωνίστρια στη σειρά «Παρθένα Ζωή»

Unknown
0

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα κομεντί που θα προβάλλεται καθημερινά στις 19.00 την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.


Ο λόγος για τη σειρά «Παρθένα Ζωή», η οποία βασίζεται στην αμερικανική βερσιόν Jane the Virgin. Έτσι, αυτές τις μέρες ο σκηνοθέτης της Πιέρρος Ανδρακάκος μαζί με την παραγωγή συνεχίζουν τις συζητήσεις με γνωστούς ηθοποιούς, προκειμένου να κλειδώσει το καστ των πρωταγωνιστών, μιας και μετά τις 20 Αυγούστου αρχίζουν τα γυρίσματα.
Oι πρώτοι που συμφώνησαν για να συμμετάσχουν στη σειρά ήταν ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ο Γιάννης Ποιμενίδης, ενώ πριν από λίγες μέρες βρέθηκε η ηθοποιός που θα κρατήσει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας, της Ζωής. Ο λόγος για τη Σοφίνα Λαζαράκη.
Τη μητέρα της θα υποδυθεί η Τζένη Μπότση, ενώ τη γιαγιά της η Κάρμεν Ρουγγέρη. Ακόμα το καστ συμπληρώνουν ο Δάνης Κατρανίδης και η Μυριέλλα Κου ρεντή, η οποία θα υποδυθεί την τηλεοπτική σύζυγο του Αποστόλη Τότσικα. Τέλος, ο Κώστας Αποστολάκης θα ενσαρκώσει τον σύντροφο της μητέρας της Ζωής, ο οποίος είναι αστυνομικός και ξεκινά τις έρευνες ώστε να ανακαλύψει ποιος ήρθε σε... επαφή με την κοπέλα και την άφησε έγκυο.
Η υπόθεση
Έπειτα από ένα ιατρικό λάθος αλλάζουν τα πάντα για τη 19χρονη Ζωή, η οποία ζει με την οικογένεια της, έχει δεσμό με τον Μάκη και είναι ακόμα παρθένα. Όλα ξεκινούν όταν πηγαίνει για μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και έπειτα από το λάθος του γιατρού μένει έγκυος με σπερματέγχυση, η οποία προοριζόταν για μια άλλη γυναίκα. Συγκεκριμένα, τη σύζυγο του Άρη. Ο τελευταίος είναι όμορφος, πλούσιος και αγνοεί το γεγονός πως η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. Από την άλλη, ο καλύτερος του φίλος, ο Παύλος, είναι ερωτευμένος με τη Ζωή και κάνει τα πάντα για να τη διεκδικήσει. Εκείνη, όμως, έρχεται κοντά με τον Άρη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Ωστόσο, εκείνος είναι παντρεμένος! Πώς θα χειριστούν τόσο η Ζωή όσο και ο Άρης αυτή την κατάσταση Έγιναν συζητήσεις και με τη Μαρία Λεκάκη προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.

Πηγή:mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !