ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Το πρώτο γύρισμα και το νέο όνομα που έκλεισε στη σειρά...


Γυρίσματα ξεκίνησαν σιγά σιγά οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 . Χθες, λοιπόν, ακούστηκε το πρώτο
''πάμε'' της καθημερινής ,φιλόδοξης σειράς του καναλιού, Παρθένα Ζωή, που θα είναι το νέο lead in του Νίκου Χατζηνικολάου. Το σίριαλ είναι προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα της ξένης σειράς, Jane the virgin, και την προσαρμογή του έχει αναλάβει ο Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθετικά, τη σειρά υπογράφουν οι Πιέρρος Ανδρακάκος-Αλέξανδρος Πανταζούδης.

Μετά την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου , λοιπόν,οι κάμερες έπιασαν κι επίσημα δουλειά. Ωστόσο, μέσα από τη φωτογραφία που πόσταρε ο σταθμός στη σελίδα του, μάθαμε,πέραν της έναρξης των γυρισμάτων δηλαδή, και ένα ακόμη όνομα που θα συμμετέχει στο σίριαλ και που μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει γνωστό. Και η δημοφιλής ηθοποιός, Χριστίνα Τσάφου, εν ολίγοις, έκλεισε στο καστ του νέου αυτού σίριαλ, και έτσι είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που η Χριστίνα Τσάφου παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αφού μέχρι και φέτος πρωταγωνιστούσε στους ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.Στη φωτογραφία απεικονίζονται η Χριστίνα Τσάφου , η κεντρική πρωταγωνίστρια, Σοφίνα Λαζαράκη, αλλά και η Τζένη Μπότση.

Δείτε φωτογραφίες:
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: