Οργή και αντιδράσεις για τη συναυλία του Αδαμαντίδη

Unknown
0

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακίστου να «τιμήσει» την επέτειο 10 ετών από τη φονική πυρκαγιά της 24ης Αυγούστου 2007, που κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα και άφησε πίσω της 49 νεκρούς, με μια εκδήλωση μνήμης στην οποία θα τραγουδήσει ο Θέμης Αδαμαντίδης.


Μάλιστα, ο σύλλογος απευθύνθηκε στον Δήμο Ζαχάρως και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ζητώντας τους να συνδιοργανώσουν τη γιορτή, συμμετέχοντας κατά το ήμισυ στα έξοδα που θα έφταναν τα 5.000 ευρώ!

Η αρχική έγκριση από την Περιφέρεια δόθηκε προτού προσδιοριστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης. Οταν αυτό έγινε γνωστό και διαπιστώθηκε ότι περιελάμβανε μουσική εκδήλωση με τον «Επιτάφιο» ερμηνευμένο από τον Θέμη Αδαμαντίδη, η Περιφέρεια ανακάλεσε τη συγκατάθεσή της. Ωστόσο η κίνησή της δεν θορύβησε τους διοργανωτές, που λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν προσκλήσεις για την εκδήλωση!

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης προκάλεσε την έντονα αντίδραση των συγγενών των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας. Στο εξώδικο γίνεται λόγος για «απαράδεκτη μουσικοτραγουδιστική εκδήλωση, η οποία συνιστά υποκρισία» και ζητούν τη ματαίωσή της, προειδοποιώντας με περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !