Ψάχνουν ιδέες...

, 0 Comments


Από τη νέα σεζόν το ΠΡΩΙΝΟ της Φαίης Σκορδά θα βγει στις οθόνες μας άκρως ανανεωμένο.Ήδη τα καινούργια πρόσωπα έχουν κλείσει (Αναδιώτης-πρώτοι μέσα από το tvnea διαβάσατε για τη
συμμετοχή του-, Αλεξάνδου, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Άρης Καβατζίκης). Eπίσης, αναζητείται και ο 2ος σεφ που θα κλείσει στην εκπομπή, καθώς ,όπως σας είπαμε και πάλι πρώτοι, στο ''Πρωινό'' θα βλέπουμε 2 μάγειρες εκ περιτροπής, και ο ένας θα είναι ο Giorgio Spanakis.

Η εκπομπή θα έχει φυσικά την ίδια, κλασική δομή των πρωινών, όμως, όπως είναι γνωστό, επιχειρείται από την καινούργια σεζόν η εκπομπή να αποκτήσει και μια ενημερωτική πλευρά. Γύρω από αυτό ,λοιπόν ,μέχρι και αυτή την ώρα τίποτα δεν είναι,σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, αποφασισμένο και κυρίως προσδιορισμένο. Το αν ενταχθεί δηλαδή κάποια ξεχωριστή ενότητα που θα αφορά την ενημέρωση και την επικαιρότητα, με video και σύντομο σχολιασμό,  ή αν αυτό θα γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο με συζήτηση και διάλογο στο πάνελ κ.λπ., δεν είναι κλειδωμένο, και ακόμα οι συντελεστές ,όπως μαθαίνω, αναζητούν ιδέες και το 'μελετούν'.

Πάντως ,η ενημερωτική αυτή πινελιά που θα αποκτήσει το ''Πρωινό'' σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας.Τέλος, όπως λένε οι πηγές μου, αυτό το σκέλος της εκπομπής πρόκειται να περάσει στα χέρια του δημοσιογράφου, Κώστα Τσουρού, που προέρχεται από τα μονοπάτια της ενημερωτικής δημοσιογραφίας.

0 Τα Σχόλια σας: