Το τρέιλερ για το νέο οικογενειακό θρίλερ του Λάνθιμου

Unknown
0

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Γιώργου Λάνθιμου στις θρίλερ οικογενειακές δυναμικές του 'Κυνόδοντα' ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις και κόντρες στο Φεστιβάλ Καννών.
Όπως ήταν αναμενόμενο η ταινία δίχασε, κάποιοι γκρίνιαζαν, κάποιοι γιούχαραν, κάποιοι χειροκρότησαν, κάποιοι ένιωθαν δυσφορία, και φυσικά στο τέλος η ταινία κέρδισε το Βραβείο Σεναρίου.

Στο 'Killing of a Sacred Deer' o Colin Farrell παίζει έναν καρδιοχειρουργό που Κάτι Έχει Κάνει, και βλέπει την οικογένειά του (με τη Nicole Kidman στην Μεγάλη Της Χρονιά να παίζει τη σύζυγό του με απόλυτη λανθιμική συναισθηματική αποκόλληση) να απειλείται από έναν εξωτερικό εχθρό. Ή το κάρμα, ίσως; Ο Λάνθιμος κι ο Ευθύμης Φιλίππου, σταθερά στο σενάριο, ξεκινούν από αρχαία ελληνική τραγωδία και φθάνουν μέχρι τον δικό τους 'Κυνόδοντα', συνεχίζοντας να εξερευνούν ασφυκτικές οικογενειακές δυναμικές σήψης και ενοχής.

Και φυσικά με τι γίνονται όλα αυτά ένα ακόμα τσικ πιο ανατριχιαστικά; Σωστά, με την a capella εκτέλεση κάποιου κεφάτου ποπ τραγουδιού. Ιδού λοιπόν το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, υπό τους ήχους του 'Burn' της Ellie Goulding:


H ταινία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στις αίθουσες από την Feelgood.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !