Σάσα Μπάστα: «Δεν νομίζω να επιστρέψω στα θρανία»

Unknown
0

Η Σάσα Μπάστα μπήκε μικρή στον χώρο της showbiz και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν τελείωσε το σχολείο.


Η σχέση της που απασχόλησε περισσότερο τα Μέσα ήταν εκείνη με τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Valentino. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι η Σάσα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Απογοητεύτηκε που η σχέση της με τον Valentino δεν είχε happy end; «Όχι, δεν απογοητεύτηκα. Ο Valentino είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Μου έκανε μόνο καλό στη ζωή μου και είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζω να υπεραγαπώ. Κρατάω μόνο όμορφες αναμνήσεις, πέντε υπέροχα χρόνια και πορεύομαι με αυτά. Κάναμε τον κύκλο μας. Ήταν από κοινού η απόφαση μας να χωρίσουμε. Όσον αφορά τον γάμο, ο Valentino μου είχε κάνει πρόταση γάμου από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Δεν είναι το παν ένας γάμος. Θεωρώ ότι η οικογένεια δημιουργείται όταν αποκτήσεις ένα παιδί με τον σύντροφο σου.

Όχι όταν θα φορέσεις το νυφικό και θα βάλεις μια υπογραφή. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, αλλά όχι να παντρευτώ. Αλλά τώρα που είμαι μόνη μου είναι λίγο δύσκολο να γίνω μητέρα» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Να κουραστώ; Λέω δόξα τω Θεώ. Είμαι εργασιομανής και όταν δεν δουλεύω αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου. Δεν κουράστηκα να το παλεύω και να το κυνηγάω. Δουλεύω συνέχεια αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι της νύχτας. Κάνω τη δουλειά μου και φεύγω. Ούτε ένα σφηνάκι δεν πίνω όταν δουλεύω. Μου αρέσει που θυμάμαι τα πάντα το επόμενο πρωί. Μπορώ να σου πω ότι με όλους έχω καλές σχέσεις και το τυπικό γεια. Παρ' όλα αυτά, όμως, δεν έχω κολλητό φίλο από τον χώρο. Αναζητώ την παρέα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με το τραγούδι. Η κολλητή μου φίλη, για παράδειγμα, είναι σχεδιάστρια μόδας και δεν έχει καμία σχέση με τη νύχτα. Είναι πρωινός τύπος».

Ένα από τα όνειρα της είναι να καταφέρει να τελειώσει το σχολείο. Έχει και άλλα ανεκπλήρωτα όνειρα; «Μου έχει μείνει μία τάξη. Αλλά δεν νομίζω να επιστρέψω στα θρανία. Το σχολείο της ζωής μου έχει δώσει πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή. Νομίζω ότι το μόνο που δεν έχω ζήσει ακόμη είναι το αίσθημα της μητρότητας. Αυτό μου έχει μείνει πια»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !