Όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τις περισσότερες και πιο αναπάντεχες μετακινήσεις και μεταγραφές παρουσιαστών στις νέες εκπομπές των καναλιών. Και ενώ όλο το καλοκαίρι όλοι μιλούσαν για τις αποχωρήσεις συντελεστών, προβεβλημένων προσώπων από την εκπομπή της Ελένης σαν μια προσπάθεια να αναμορφωθεί και να στηθεί από την αρχή η μαγική συνταγή που θα οδηγήσει την Ελένη Μενεγάκη ξανά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, το τελευταίο διάστημα η ίδια και υψηλά στελέχη του σταθμού φροντίζουν να συναντήσουν πρόσωπα που θα ταίριαζαν με την «νέα» εκπομπή της Ελένης. Πρόσωπα που έχουν να προσφέρουν φρεσκάδα και όχι μόνο και να κερδίσουν το νεανικό κυρίως κοινό που είχε «πληγωθεί» τον τελευταίο χρόνο από την «Ελένη».  

Στα πρόσωπα που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας...
συναντήθηκε με το επιτελείο της Ελένης, αλλά και με διευθυντικό στέλεχος του σταθμού, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα της «βασίλισσας» μπροστά από τις κάμερες συμπεριλαμβάνεται και ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης. Τα δύο προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν καθημερινά στο πάνελ της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσιάζοντας θέματα επικαιρότητας, ρεπορτάζ, κάθε καινούρια τάση και trend στο διαδίκτυο και tweets που προσφέρουν άφθονο γέλιο. Πρόσωπο που γνωρίζει καλά και αγαπάει η νέα γενιά, καθώς για τέσσερα χρόνια παρουσίαζε ανατρεπτικές εκπομπές στο MAD TV, ενώ έχει περάσει ως δημοσιογράφος για χρόνια και από τα περιοδικά της IMAKO του Πέτρου Κωστόπουλου αλλά και του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες, η συγκεκριμένη θα είναι μια μετακίνηση από αυτές που συζητούνται εντόνως το τελευταίο διάστημα και που αναμένουμε να δούμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η «ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE» είναι μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή.

Για επικοινωνία μαζί μου 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]