Ξανά στα περίπτερα το ΒΗΜΑ!-Αυτό είναι το πρώτο φύλλο...


Xθες, Σάββατο, βγήκε στα περίπτερα η εφημερίδα, ΤΑ ΝΕΑ, ενώ σήμερα έκανε την ...παρθενική του εμφάνιση στα καταστήματα Τύπου και ο ιστορικός τίτλος του ΒΗΜΑΤΟΣ. Όπως σας είπαμε και
χθες, τα ΝΕΑ κυκλοφόρησαν με κεντρικό άρθρο του Βαγγέλη Μαρινάκη (ξαναδές το εδώ), ενώ σήμερα το ΒΗΜΑ στο κύριο άρθρο κάνει αναφορά στη δύσκολη μεταβίβαση των 2 τίτλων αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βίωσαν οι εργαζόμενοι.

Στη διάρκεια των πιο καυτών ημερών του Αυγούστου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, σε συνθήκες ιδιαιτέρως πιεστικές, οι διαδικασίες μεταβίβασης, μετεγκατάστασης, αναδιάρθρωσης και ανασυγκρότησης των δύο εφημερίδων και πλέον επανακυκλοφορούν πλήρεις, γραμμένες με αγάπη, ενθουσιασμό και με την πεποίθηση ότι θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στη νέα εποχή, αναφέρει μέσα σε άλλα η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της, ενώ σε άλλο σημείο γράφει ρητά: Η νέα ιδιοκτησία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πλήρη συνείδηση του ιστορικού βάρους που ανέλαβε, εγγυάται τη συνέχεια και αντιμετωπίζει με σεβασμό την κουλτούρα και τη δημοκρατική παράδοση των δύο φύλλων.

Το σημερινό φύλλο:ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: