Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλά για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Σαν οικογένεια» που παίζεται στον Alpha.


«Ήταν ιδιαίτερες εβδομάδες στην Κύπρο» είπε στην Espresso ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Όπως επισημαίνει, εκείνο που του κέντρισε το ενδιαφέρον και τον έκανε να πει το «ναι» ήταν το σενάριο.

«Μου άρεσε το σενάριο, γιατί είναι προσεγμένο και δοσμένο εξαιρετικά. Τα νέα παιδιά ήταν πολύ καλά και ταλαντούχα, πέρα από εμάς που είμαστε καρατερίστες. Η ιστορία έχει μια έξυπνη ευαισθησία, είναι ευρηματική και διαθέτει πολλά στοιχεία που κρατάνε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, γιατί αυτά τα τέσσερα παιδιά έχουν το μυστικό τους». Εκτός από το στόρι, όμως, εκείνο που μάγεψε τον Γιώργο Κωνσταντίνου ήταν και η εμπειρία των ταξιδιών. «Δεν είχα κάνει ξανά σίριαλ στην Κύπρο και ήταν μια νέα εμπειρία. Ήταν λίγο κουραστική, γιατί έπρεπε να ταξιδεύω με αεροπλάνο, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν μια δράση μέσα στη ζωή. Μου άφησε πολύ καλές αναμνήσεις».

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε και σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή από τη νέα σεζόν; «Δεν εξαρτάται από μένα. Την τηλεόραση την αγαπώ, έχω κάνει πολύ σπουδαίες δουλειές και έχω συνδυάσει μια χαρά και θέατρο και TV. Και σκηνοθετούσα και έπαιζα». Δηλώνει, πάντως, ανοιχτός σε προτάσεις, αφού ο κόσμος έχει αγαπήσει τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, οι οποίες ακόμη και σε επανάληψη πετυχαίνουν υψηλή τηλεθέαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]