Δέχτηκε πρόταση να αναλάβει το κεντρικό δελτίο του Ε...

0

σε εξέλιξη οι συζητήσεις με το κανάλι...

Πέρυσι παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο «Ε» καταφέρνοντας με ελάχιστα μέσα σε επίπεδο τεχνικής υποδομής, αλλά και σε ρεπόρτερ ,να καταστήσει το δελτίο του σταθμού αξιοπρόσεκτο έως «επικίνδυνο» ανταγωνιστή στη ζώνη του! Ο λόγος για τη δημοσιογράφο, Αμαλία Κάτζου, που στα μέσα της σεζόν ανέλαβε να «ζωντανέψει» μια ζώνη και ένα ανύπαρκτο στην ουσία δελτίο ειδήσεων, χωρίς σημαντική βοήθεια, με αποτέλεσμα να κλείσει τη χρονιά στο σύνολο με μέσο όρο που άγγιξε το 8%!

Στην πραγματικότητα ήταν άθλος! Ένας άθλος που δεν πέρασε απαρατήρητος από ορισμένους,τους υπευθύνους δηλαδή, αφού η δημοσιογράφος αμέσως δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ε»! Αναμφισβήτητα πρόκειται για άκρως τιμητική πρόταση που αναγνωρίζει την προσπάθεια, τη δυναμική, αλλά και τις δυνατότητες της δημοσιογράφου, ενώ την ίδια ώρα την τοποθετεί σε μια ξεχωριστή θέση, αφού καλείται να γίνει το πρόσωπο της ενημέρωσης του σταθμού… Με άλλα λόγια να γίνει η βιτρίνα του!

Η πρόκληση είναι μεγάλη, όπως και το στοίχημα που για να κερδηθεί θα χρειαστεί πολλή δουλειά και συντονισμό πολλών ανθρώπων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις της δημοσιογράφου με το κανάλι δεν έχουν ολοκληρωθεί, είναι σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι προθέσεις του σταθμού να στηρίξει εμπράκτως την προσπάθεια,αφού ως γνωστόν το τμήμα των ειδήσεων πάσχει – όπως ήδη αναφέρθηκε -, τόσο σε υποδομές όσο και σε ανθρώπους!


Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !