Την ώρα που οι εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται στην είσοδο του κτηρίου του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου να υπογράψουν τις απολύσεις τους ξεκίνησε ταυτόχρονα και η μετακόμιση!
Από χθες έκαναν την εμφάνιση τους τα φορτηγά που μεταφέρουν τον εξοπλισμό (έπιπλα, μηχανήματα κ.λπ.) στα γραφεία που στεγαζόταν μέχρι πρότινος η ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού. Μετά τη χθεσινή απαράδεκτη κατάσταση στη διαδικασία απόλυσης η κατάσταση μαθαίνουμε ομαλοποιήθηκε και επιταχύνθηκε και αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχουν υπογράψει περίπου 300 εργαζόμενοι τις απολύσεις τους.

Στόχος της νέας ιδιοκτησίας είναι να βγουν τα φύλλα ΝΕΩΝ και Βήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει βέβαια την επόμενη Τετάρτη να γίνουν όλες οι επαναπροσλήψεις, αλλά και τα νέα γραφεία και τα συστήματα (ατελιέ, δίκτυα κλπ) να είναι έτοιμα ώστε να βγουν τα φύλλα. Αν ο στόχος επιτευχθεί από τη μια πλευρά θα είναι καλό γιατί δεν θα έχει υπάρξει μεγάλο κενό, αλλά από την άλλη μοιάζει δύσκολο οι δύο εφημερίδες να προλάβουν να παρουσιαστούν όπως πρέπει και σίγουρα δεν θα έχουν τον αέρα ανανέωσης και αλλαγών που πρέπει να έχουν για να σηματοδοτηθεί η νέα εποχή στην οποία εισέρχονται. Ενδιαφέρον θα έχει φυσικά και το νέο οργανόγραμμα σε πρόσωπα και δομές

Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]