Αποκλειστικό: Η δομή στην μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Από βδομάδα τα περισσότερα στελέχη του ΣΚΑΙ θα βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια και έτσι αρκετές εκκρεμότητες έπρεπε να κλείσουν αυτές τις ημέρες. Έτσι αφού σας ενημερώσαμε πως το "My man can" παγώνει για την ώρα,έχουμε και νέα για τη μεσημεριανη-απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Οριστικό είναι πλέον πως δεν θα υπάρξει νέα έγκριση επεισοδίων για το τηλεπαιχνίδι "Κάνε Παζάρι" της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Θα προβληθούν ακόμα 20-25 επεισόδια που είναι από πέρυσι γυρισμένα και μετά η παρουσιάστρια θα αναλάβει κάτι άλλο.

Το πιο πιθανό είναι να παρουσιάσει το "My style rocks",ωστόσο ακόμα αυτό δεν είναι σίγουρο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει ενδεχομένως στα τέλη του Αυγούστου. Το ριάλιτι μόδας θα είναι καθημερινό και μετά από πολλές συζητήσεις φαίνεται πως υπάρξει κατάληξη για τη διάρκεια του. Θα προβάλλεται γύρω στη 1,5 ώρα και θα ξεκινά είτε μετά από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου είτε μετά την καθημερινή δίωρη εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη. Αυτό επίσης είναι κάτι που θα αποφασιστεί σύντομα και με βάση φυσικά το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί στον ανταγωνισμό.

Όσο για το ποιο πρόγραμμα θα τοποθετηθεί στις 7 ως lead in του δελτίου ειδήσεων,η απάντηση είναι  η εξής: Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το "Ροντέο",το οποίο φέτος κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα. Όλα δείχνουν πως η σατιρική-σχολιαστική θα ξεκινά μία ώρα αργότερα την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει πως πέρα από το "My style rocks",την δίωρη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη(μπορεί τελικά η διάρκεια της να είναι λίγο μεγαλύτερη),το 10λεπτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων στη Νοηματική και το "Ροντέο",δεν πρόκειται να δούμε νέο πρόγραμμα στο slot 3 το μεσημέρι με 8 το βράδυ....Οπότε ούτε νέο τηλεπαιχνίδι,ούτε νέο ριάλιτι,ούτε κάποια καθημερινή σειρά...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !