Αυτές τις ημέρες στήνεται με εντατικούς ρυθμούς το "Ελλάδα έχεις ταλέντο",αφού τα στελέχη του ΣΚΑΙ ευελπιστούν η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτωβρίου.

Για καιρό ήταν δεδομένο πως στην παρουσίαση του εν λόγω σόου θα βρεθεί η Ευαγγελία Αραβανή,αλλά τελικά αποφασίστηκε να μετακινηθεί στο "My style rocks" λόγω της επαφής της με το αντικείμενο του μόντελινκ,κάτι για το οποίο σας πληροφόρησε πρώτο το tvnea.com (δες εδώ) Έτσι το όνομα που "παίζει" δυνατά αυτές τις 2 ημέρες είναι αυτό της Ντορέτας Παπαδημητρίου.

Το tvnea.com επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Φαλήρου και μας αποκάλυψε πως αυτή την στιγμή όλα είναι πολύ θολά για την παρουσίαση του "Ελλάδα έχεις ταλέντο",ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο τραπέζι ένα όνομα που ακούγεται πολύ έντονα. Αναφέρομαι στον παρουσιαστή και τραγουδιστή Γιώργο Λιανό.

Βέβαια αυτό προκαλεί εντύπωση αν αναλογιστούμε πως συζητιέται έντονα πως τη νέα σεζόν θα παραμείνει στον ALPHA και πως μάλιστα θα παρουσιάζει ένα νέο βραδινό talk show με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Όσο για την κριτική επιτροπή,σχεδόν σίγουρος θεωρείται ο Σάκης Τανιμανίδης,ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Ηλίας Ψινάκης που έχει ξαναβρεθεί στο συγκεκριμένο πόστο. Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως τα σενάρια που ήθελαν τον Γιώργο Καπουτζίδη να κάθεται σε μία θέση της κριτικής επιτροπής για την ώρα "παγώνουν"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]