Αυτοί θα έχουν κεντρικό ρόλο στο «Έθνος»...

0

όλες οι λεπτομέρειες....

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που μεταφέρουν τα «Παραπολιτικά», η κυβέρνηση επιθυµεί να έχει κεντρικό ρόλο στη στελέχωση τόσο στην επανέκδοση των εφηµερίδων που ετοιµάζει ο Ιβάν Σαββίδης όσο και σε αυτή του τηλεοπτικού σταθµού «Ε». Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ηµέρες, κεντρικό ρόλο στο «Έθνος» και στο «Έθνος της Κυριακής» -κατά πάσα πιθανότητα θα καταλάβει τη θέση του διευθυντή- θα έχει ο έχων µακρά θητεία στα συγκεκριµένα έντυπα, νυν αρχισυντάκτης της «Real News», Βασίλης Σκουρής.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο πολιτικό συντάκτη, που γνωρίζει όσο λίγοι τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Ο καλός συνάδελφος τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των βασικών συνοµιλητών του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Πρωθυπουργός πρότεινε να αναλάβει τη διεύθυνση των δύο εφηµερίδων, που κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθούν προς τα τέλη του επόµενου µήνα. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι υπήρξε και µια πρώτη διερευνητική κουβέντα, όπου ετέθη στον Ιβάν Σαββίδη το αίτηµα για τη διευθυντική αξιοποίηση του Βασίλη Σκουρή.

Από εκεί και πέρα, νευραλγικό ρόλο στο νέο σχήµα αναµένεται να έχει ο επί σειρά ετών αρχισυντάκτης των «Νέων», Στέφανος Τζανάκης. Τέλος, ακόµα δεν έχει διευκρινιστεί αν στις υπό επανέκδοση εφηµερίδες θα συµµετάσχει ο στενός φίλος και συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Μπάµπης Παπαδάκης. Πάντως, για την ιστορία και µόνο, αξίζει να σηµειωθεί και η πληροφορία που θέλει τον νέο πανίσχυρο άνδρα των Μέσων Σαββίδη να είχε συνεργασία µακράς διάρκειας µε τον Φώτη Μπόµπολα, ο οποίος δείχνει διάθεση να εµπλακεί µε κάποιον τρόπο στο νέο εκδοτικό σχήµα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !