Τέλη Αυγούστου κλείνουν οι εκκρεμότητες...


Επιστρέφουν τα στελέχη σιγά σιγά στα καθήκοντά τους, και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν πρέπει να κλείσουν άμεσα.Και στον Alpha ,λοιπόν, μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος το πρόγραμμα να έχει
ξεκαθαρίσει, όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες κι ερωτηματικά που πρέπει να φεύγουν.

Μείζον θέμα που απασχολεί το κανάλι αυτή την περίοδο είναι το πώς και με ποιο πρόγραμμα θα καλύψει την ''τρύπα'' που δημιούργησε η...μικρότερη Ελένη, δηλαδή από τις 3 έως τις 4 το απόγευμα. Μπορεί να γράφεται πως σε αυτό το slot θα δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη, όμως, όπως σας έγραψα ,αυτό δεν είναι αποφασισμένο ,ενώ και πάλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, καμια απόφαση δεν έχει παρθεί για το τι θα δούμε εκεί. Θα τοποθετηθεί κάποια επανάληψη (π.χ. κάποιου σίριαλ), θα γίνει αναμόρφωση στις διάρκειες των υπολοίπων πρότζεκτ, ώστε να γεμίσει αυτή η κενή ώρα;Όλα σκέψεις και ιδέες και τίποτα κλειδωμένο .Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα δούμε κάποιο νέο πρότζεκτ εκεί, αφού πια ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν υπάρχουν περιθώρια να στηθεί νέα εκπομπή.

Επί πλέον, ερωτηματικό υπάρχει και για το νέο, καθημερινό ,ενημερωτικό πρόγραμμα με Τζίμα-Λάμπρου. Ο χαρακτήρας και η ακριβής δομή αλλά κι ο τίτλος του δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, κι έτσι κι αυτό το πρόγραμμα είναι στα ''ερωτηματικά'' του Alpha .

Όπως μαθαίνω ,λοιπόν, οι αποφάσεις και τα τελικά πλάνα θα κλείσουν στα τέλη του μήνα, από 30 Αυγούστου δηλαδή. Τότε θα υπάρχει μια ξεκάθαρη κι ασφαλής εικόνα για το νέο πρόγραμμα του σταθμού ,και θα μπορούμε να μεταφέρουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια το ρεπορτάζ. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: