Θεόφιλος Βανδώρος: Μου αρέσει το αλκοόλ...Για το αν ποτέ έπεσε «θύμα» αλκοολισμού ή άλλων ουσιών  μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" ο Θεόφιλος Βανδώρος.


-Πάθη είχες; 

"Χιλιάδες, εκατομμύρια, τα περισσότερα από όλους. Τα πάντα, ό,τι μπορεί να φανταστείς, τα γνωστά, τα μη γνωστά... Τα πάθη είναι άβυσσος. Με τον τζόγο, επειδή μου αρέσει, είχα την τύχη να έχω γνωρίσει καλούς χαρτοπαίκτες τζογαδόρους και είδα πόσο εύκολο είναι να σε κοροϊδέψουν σε αυτό το πράγμα, σαν ταχυδακτυλουργία. Τους τα έτρωγαν τα καζίνο και η ρουλέτα. Έχω κάνει και τζόγο, αλλά δεν έχω χάσει από τίποτα πάντως. Ό,τι κι αν έχω κάνει, μπορεί να μου έχει αφήσει σημάδια, αλλά δεν έχασα... κέρδισα."


-Όσο για το αν έμπλεξε με το αλκοόλ ή άλλες ουσίες;

"Μου αρέσει το αλκοόλ, αλλά δεν έχω πρόβλημα, πάλι είχα την τύχη να έχω φίλους που ήταν πολύ καλοί πότες, κι έχω μάθει να πίνω χωρίς πρόβλημα. Δεν ξύπνησα κανένα πρωί και να μου λείπει το μπουκάλι μου. Έχει γίνει ένα μεγάλο παραμύθι αυτά με τις ουσίες. Η μισή Ελλάδα «πίνει» και αν δεν «πίνει» τα παράνομα, «πίνει» τα νόμιμα χάπια που παίρνουν από το φαρμακείο. Είναι πολύ άσχημο πράγμα τα χάπια. Κι αυτά που παίρνουν για την κατάθλιψη να τα κόψουν και να μην τα συνδυάζουν με το ουίσκι ή το κρασί τους, γιατί κάνουν ζημιά. Πρόσφατα «έχασα» ένα φίλο με αυτόν τον τρόπο."ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Αλέξανδρος Ρούτας

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: