Από Δευτέρα οι αποφάσεις...

0

Μετά την αιφνιδιαστική εξέλιξη ότι το slot 3-5 του ΣΚΑΪ περνά στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, στη θέση που όπως ήταν προγραμματισμένο θα βλέπαμε την Ελεονώρα, αυτόματα δημιουργούνται
ερωτηματικά γύρω από τη δεύτερη και το μέλλον της στο κανάλι. Το τι θα κάνει ,λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη και το πού θα τη δούμε, είναι το μείζον ζήτημα που πρέπει να λυθεί.

Αυτή τη στιγμή ,η παρουσιάστρια ,Ελεονώρα Μελέτη, είναι μετέωρη, καθώς αφού το 3-5 που θα αναλάμβανε περνά σε άλλα χέρια,τα κενά στο πρόγραμμα είναι ελάχιστα. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, τα στελέχη, σε σύμπραξη φυσικά με την Acun Medya, επιθυμούν πολύ να αναθέσουν στην Ελεονώρα το My Style Rocks ,που προοριζόταν για τη Ντορέττα που,όμως, όπως επίσης σας είπαμε, δεν το ήθελε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, λοιπόν, οι όποιες αποφάσεις για το τι θα κάνει αλλά και γενικότερα για το μέλλον της Μελέτη στον ΣΚΑΪ, θα ληφθούν από Δευτέρα, καθώς τα χρονικά πλαίσια στενεύουν κι οι όποιες προετοιμασίες πρέπει να αρχίσουν άμεσα. Το My Style Rocks θα μεταδίδεται από το πρώτο μισό της σεζόν στις 5 το απόγευμα, κι έτσι, αν η Μελέτη δεν δεχτεί την πρότασή τους, τότε πρέπει άμεσα να αναζητηθεί νέο πρόσωπο, μια και το κόνσεπτ αυτό δεν θα παγώσει.

Από Δευτέρα 28 του μήνα ,συνεπώς, θα έχουμε μια πλήρως ξεκάθαρη εικόνα,τόσο για το εν λόγω πρότζεκτ αλλά κυρίως για το πώς θα εξελιχθεί τελικά η συνεργασία του ΣΚΑΪ με την Ελεονώρα.  Θα αξιοποιηθεί αλλιώς ή θα οδηγηθεί μοιραία εκτός καναλιού;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !