Δεν κλείδωσε η ώρα προβολής...

0
του νέου σίριαλ, Ο άνδρας των ονείρων μου...

Το STAR τη νέα σεζόν, θα βγάλει στο πρώτο μισό 2 σίριαλ, αυτό της Χατζησοφιά με τίτλο, Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές, και αυτό των Αλεξίου-Τσαούσογλου με τίτλο ,Ο άνδρας των ονείρων
μου,που ανακοινώθηκε κι επίσημα πριν περίπου μια εβδομάδα. Όσον αφορά το 2ο ,λοιπόν, φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για το πότε θα το δούμε.

Η σειρά θα τοποθετηθεί τελικά στην απογευματινή ζώνη και όχι στο prime time .Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, αποφασίστηκε μεν η ζώνη,όχι ,όμως και η ακριβής ώρα προβολής.Άλλωστε, όπως σας έγραφα και νωρίτερα, ως προς τον προγραμματισμό είναι...όλα στον αέρα.  Το αν θα δούμε, εν ολίγοις, τον Άνδρα των ονείρων μου πριν τον Τροχό (δηλ. εκεί που προβαλλόταν το 9 ΜΗΝΕΣ) ,ή στη θέση του Blind Taste ,ή κάπου στη μέση κ.λπ., δεν είναι ακόμα κλειδωμένο αλλά θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές διάστημα.

Μάλιστα, όπως μαθαίνω,κι αυτό αξίζει να σημειωθεί, η οριστική απόφαση θα παρθεί αφού λάβει ο σταθμός στα χέρια του το πρώτο υλικό από τα επεισόδια. Έτσι, αφού εξετάσουν τα πρώτα πλάνα και περάσει και από μοντάζ, τότε θα κλειδώσει και η ώρα. Παρεμπιπτόντως,να αναφέρω ότι τα γυρίσματα αρχίζουν τη Δευτέρα, 21 Αυγούστου.

Να σημειώσω πως για την άλλη τους σειρά,αυτή της Χατζησοφιά, δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση ούτε για ώρα ούτε και για ζώνη προβολής. Να υπενθυμίσω πως πέρυσι που έγινε γνωστό πως θα βγει το σίριαλ ,προοριζόταν για 3 φορές τη βδομάδα στο prime time...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !