Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη της στη Secret, μίλησε για τη βοήθεια που ζήτησε από το κράτος για τη νέα παράσταση που θέλει να ανεβάσει.


Την εβδομάδα που μας πέρασε το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τα σχήματα του ελεύθερου θεάτρου ποιες θα λάβουν επιχορήγηση για την περίοδο 201 7-2018. Το Από Κοινού θέατρο είχε ζητήσει επιχορήγηση; 

«Πρώτη φορά τολμήσαμε να ελπίσουμε στη βοήθεια του κράτους, θεωρώντας πως ίσως έχουμε και εμείς στο ελάχιστο προσφέρει στην υπόθεση του πολιτισμού. Και βέβαια όχι βασιζόμενοι στην προσωπική αναγνώριση, αλλά σε μια πορεία θεατρικών επιλογών που μας καθόρισαν. Το Από Κοινού είναι νεοσύστατο σαν χώρος. Οι άνθρωποι που το αποτελούν ωστόσο παρουσίασαν με δική τους πρωτοβουλία και κόστος- πολλές θεατρικές μικρές παραγωγές με συνέπεια καλλιτεχνική και κυρίως καλύπτοντας στο ακέραιο τις εργασιακές απαιτήσεις των συνεργατών τους. Φαίνεται πως τίποτα δεν κρίθηκε αρκετό για να τύχουμε και εμείς αυτής της τόσο «γενναιόδωρης» αντιμετώπισης. Κάθε εμπόδιο για-καλό, λέει ο λαός μας, και έτσι συνεχίζουμε όπως πάντα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]