Ναι είναι γεγονός: επιστρέφει ο
'Ιππότης της Ασφάλτου', η θρυλική σειρά των '80s με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ και τον ΚΙΤ, το εξίσου επικό αμάξι του, όπως δημοσιεύει το thetoc.gr

Όπως αναφέρει στο TMZ, o ίδιος ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, επιθυμεί να επαναφέρει τη σειρά που υπήρξε η αγαπημένη των παιδικών χρόνων πολλών σημερινών σαραντάρηδων που περιμένουν να δουν τα νέα επεισόδια του "Μάικλ Νάιτ" και του υπερσύγχρονου αυτοκινήτου του.

Όπως λέει ο ίδιος ο ηθοποιός, τόσο το Baywatch, πολύ περισσότερο όμως "Ο Ιππότης της Ασφάλτου" βρίσκονται πάντα στην καρδιά του και παρά το γεγονός πως η ηλικία του δεν του επιτρέπει να τρέξει, να "πλακωθεί" ή να κάνει άλματα, μπορεί ακόμη να οδηγεί.

Ο ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο πως δεν πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της σειράς, αλλά για μια τηλεοπτική παραγωγή.

 Η σειρά προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το 1982 ως το 1986 και αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Μάικλ Νάιτ (το ρόλο του οποίου υποδυόταν ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ).

Θρυλική υπήρξε και η μαύρη Πόντιακ ονόματι ΚΙΤ που κόστισε 100.000 δολάρια στις αρχές του '80 για να παραμετροποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: