Έρχεται ανανεωμένο και με νέα σκηνικά το ΣΟΪ ΣΟΥ...

0

Είναι η σειρά που θα μας κρατήσει συντροφιά για τέταρτη σεζόν και αυτό γιατί κατάφερε, παρά τον δύσκολο ανταγωνισμό, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. «Το σόι σου», η οικογενειακή κωμωδία του Alpha που πέτυχε επί τρεις σεζόν να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των
τηλεθεατών, μπαίνει ξανά για γυρίσματα στο τέλος του μήνα, ώστε να υπάρχει στοκ επεισοδίων στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και τοποθετείται η έναρξη του τέταρτου κύκλου της.

Μαζί με τα καινούργια επεισόδια θα δούμε και νέους χώρους γυρισμάτων, ενώ θα γίνει και... παρέλαση ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν guest ρόλους! Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Παύλο Ορκόπουλο, τον τηλεοπτικό Μενέλαο Τριανταφύλλου, ο οποίος προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του. «Ξεκουράζομαι, γιατί “Το σόι σου” απαιτεί πολλή δουλειά», μας είπε. «Πηγαίνω σε διάφορα μέρη και ο κόσμος μού δείχνει ότι η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ και ότι περιμένουν με αγωνία και ευχαρίστηση τα νέα επεισόδια, όπως ,άλλωστε, κι εμείς» ,συνέχισε.

Όσο για τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια; Ο αγαπημένος ηθοποιός επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό αναφορικά με τις περιπέτειες που θα ζήσουν ο ίδιος και οι υπόλοιποι ήρωες στον τέταρτο κύκλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σειρά, που πάει... σφαίρα στους πίνακες τηλεθέασης, καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλότατα νούμερα (έως και 30%) ,ακόμη και στις καλοκαιρινές επαναλήψεις της, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και ετοιμάζεται για αλλαγές! Μη φανταστείτε αλλαγές στο καστ και τρομάξετε! Οι πρωταγωνιστές παραμένουν στη θέση τους, αλλά η παραγωγή έχει σκοπό να ενισχύσει το «καλό χαρτί» της με ακόμη περισσότερα guests και με νέα σκηνικά. Έτσι, αυτήν την περίοδο «χτίζεται» το σπίτι του Κωνσταντίνου (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου), ώστε από τη νέα σεζόν να έχουμε μια πιο φρέσκια ματιά στη ζωή των ηρώων, αυτή τη φορά στην... έδρα τους! Το ζευγάρι των φαρμακοποιών είναι από τα πιο αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό και δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Ιωάννα Ασημακοπούλου συναντούν τηλεθεατές στον δρόμο που τους φωνάζουν με το τηλεοπτικό παρατσούκλι τους, δηλαδή «Ζουζουνέλ»!

Όπως και να ’χει, πάντως, αυτά που αποτελούν σταθερά για τη σειρά του Alpha είναι το χιούμορ και το απίστευτο δέσιμο των ηθοποιών, που μετατρέπουν τα γυρίσματα σε... παιδική χαρά! Ίσως αυτό το υπέροχο κλίμα που επικρατεί στα καθημερινά, πολύωρα γυρίσματα είναι και ο λόγος που ο σκηνοθέτης, Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος ανέλαβε δράση λίγους μήνες πριν τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος -όταν αποχώρησε ο Ανδρέας Μορφονιός, για να κάνει την κινηματογραφική ταινία, «Τζαμάικα»-, αποφάσισε να αφήσει τα ηνία της σκηνοθεσίας στη «Μουρμούρα», για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο «Σόι σου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !