Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Τα λόγια μου παρερμηνεύθηκαν....

0

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς» αποκαλύπτει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος λαμβάνει μηνύματα εκφοβισμού στο facebook.


Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες στο περιοδικό Χάι και είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για μένα, τα οποία δεν ξέρω αν πρέπει να πούμε. Αιωρούνται στην Αθήνα. Έχουν πει ότι είμαι χρήστης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Από την πλευρά μου δεν πίνω ούτε αλκοόλ. Μ’ έχουν πει Aλβανό, το οποίο δεν είναι ντροπή. Αν ήμουν, θα το έλεγα...».

Ο Γιώργος Γιασεμής τώρα δηλώνει στην εφημερίδα espresso και την Δήμητρα Δάρδα: «Τα λόγια μου παρερμηνεύθηκαν. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν ήμουν Αλβανός, να βγω και να το δηλώσω δημοσίως. Θα ήμουν μάλιστα πολύ περήφανος. Η καταγωγή μου, όμως, είναι ελληνική. Θα ήθελα λοιπόν να γίνει κατανοητό στους «φίλους» που με στοχοποίησαν άδικα πως δεν τίθεται κανένα θέμα ρατσισμού. Έχω φίλους Αλβανούς και θαυμαστές και διασκεδάζουμε μαζί πολύ ωραία. Το ξαναλέω, δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ ρατσιστής. Δεν ανέχομαι, όμως, να απειλεί τη ζωή μου μέσω διαδικτύου μια μικρή μερίδα ανθρώπων που εσκεμμένα επιθυμούν να προκαλέσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !