Το φετινό καλοκαίρι, και ειδικότερα τον Αύγουστο, η ΕΡΤ κλήθηκε να θυμηθεί τον καλό εαυτό της, πριν το μοιραίο “μαύρο” του καλοκαιριού του 2013 και τις ολέθριες συνέπειες που είχε μέχρι και
σήμερα στην ομαλή λειτουργία τής κρατικής τηλεόρασης. Στο Ραδιομέγαρο διαχειρίστηκαν μια σειρά από έκτακτα γεγονότα, με πολύωρη κάλυψη, όπου το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ έδωσε το κάτι παραπάνω, σε πείσμα εκείνων που συνηθίζουν να κανιβαλίζουν την κρατική τηλεόραση, επιλέγοντας την ισοπεδωτική κριτική.

Η Βούλα Μαλλά ήταν η παρουσιάστρια που σήκωσε τις περισσότερες φορές το βάρος των έκτακτων δελτίων της ΕΡΤ, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, αλλά και κατά τη διάρκεια της ειδησεογραφικής ροής της ημέρας, τις προηγούμενες εβδομάδες, σε συνδυασμό με τη… σκοπιά τεχνικών, λοιπού προσωπικού και δημοσιογραφικού δυναμικού. Η καλή δημοσιογράφος, εκ των αρχισυντακτών του πρωινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στις 06.00, πήρε την περσινή περίοδο “χώρο”, καθώς παρουσίαζε με τη σειρά της δελτία ειδήσεων, στο πλαίσιο του rotation παρουσιαστών, που επέλεξε η διοίκηση του Ραδιομεγάρου, για την καλύτερη αξιοποίηση του δημοσιογραφικού δυναμικού της κρατικής τηλεόρασης.

Ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]