Σημαντική επιστροφή στο ΒΗΜΑ...


Η χρεοκοπία του Συγκροτήματος Λαμπράκη, και η εξαγορά του πρώην ΔΟΛ από την εταιρεία,
“Alter Ego”, συμφερόντων του εφοπλιστή ,Βαγγέλη Μαρινάκη, έφερε την Έφη Ξένου στα γνωστά λημέρια της. Ίσως η κορυφαία σκιτσογράφος της χώρας, που έγραψε ιστορία υπογράφοντας σκίτσα στη στήλη, “Πανδώρα”, του “Βήματος”, επί σειρά πολλών ετών, προτού μετακομίσει στη Γιάννα Αγγελοπούλου, και στη συνέχεια στα “Παραπολιτικά”, είναι και πάλι… εδώ.


Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω σκίτσο, που υπάρχει στη σελίδα 9 του σημερινού “Βήματος της Κυριακής”, στο ρεπορτάζ της Δήμητρας Κρουστάλλη για τις πυρκαγιές, και τις συγκρίσεις που επιχειρεί ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Αλέξη Τσίπρα.


ysterografa.gr

*Να υπενθυμίσουμε πως η επιστροφή της στο ΒΗΜΑ ήταν γνωστή εδώ και καιρό, καθώς,μπορεί να εντάχθηκε στην Ελευθερία του Τύπου (το άλλο έντυπο του Μαρινάκη), όμως, όταν διέρρευσε πως ,όσοι εργαζόμενοι της Ελευθερίας προέρχονταν από τον ΔΟΛ θα πάνε πάλι πίσω ,το όνομά της ήταν το πρώτο που μαθεύτηκε πως επιστρέφει στο ΒΗΜΑ.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: