Νέα εξέλιξη! Έδωσαν τα χέρια με τον Λάτσιο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ακούγεται εδώ και πολύ καιρό πως ο Γιάννης Λάτσιος επιθυμεί στην παρουσίαση του νέου Κυριακάτικου σόου του ΑΝΤ1 να βρεθεί το δίδυμο Ζέτα Μακρυπούλια-Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ θετικός στην εν λόγω πρόταση εν αντιθέσει με τη Ζέτα η οποία είχε αμφιβολίες αν θα τα καταφέρει εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κάνει γυρίσματα – κάθε Δευτέρα και Τρίτη -για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ, και το χειμώνα, Τετάρτη – Κυριακή -θα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Ιδιωτικές Ζωές, στο θέατρο Γκλόρια.

Μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο,σύμφωνα με το peoplegreece, φαίνεται πως η Ζέτα ένιωσε ασφαλής και είπε το μεγάλο «ναι» στο «Sunday Live Show». Πριν λίγες ώρες οι δυο παρουσιαστές έδωσαν τα χέρια με τους ιθύνοντες και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Το tvnea.com επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του tvnea.com και επιβεβαίωσε την είδηση για τη συγκεκριμένη συμφωνία. Μάλιστα η πρεμιέρα του σόου θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου...

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως πρώτο το tvnea.com έκανε λόγο πριν πολύ καιρό για τηλεοπτική συνεργασία της Ζέτας και του Νίκου στον ΑΝΤ1 (δες εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !