Τον Στέργιο Νένε τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά ,"Κωνσταντίνου και Ελένης" ,σήμερα ,όμως, ασχολείται με κάτι διαφορετικό από την υποκριτική.

Είναι εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha, όπου διδάσκει σε μικρά και μεγάλα παιδιά, δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα ,Εspresso.

"Το Κωνσταντίνου και Ελένης συνεχίζει γιατί κάνει νούμερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που έχει συμβεί. Διασκεδάζαμε πολύ τότε και δεν περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ότι θα άντεχε στον χρόνο... Δεν το σκεφτόμασταν, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέργιος Νένες και συμπλήρωσε: ''Πήγαινε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτο, γιατί έπαιζε απέναντι από τους ‘‘Δυο Ξένους”, που ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δύο χρόνων''.

Με την Ελένη Ράντου και τη Μαρία Λεκάκη μοιράζονταν τις περισσότερες σκηνές, ενώ οι καλές σχέσεις του με όλους τους συμπρωταγωνιστές του έβγαιναν και στο γυαλί. Μάλιστα, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το καστ ήταν και παρεάκι.
''Τότε ήταν και η περίοδος που έγινε ο σεισμός στην Αθήνα και εγώ δεν πήγα να κοιμηθώ με τη μαμά μου, πήγαμε όλοι και κοιμηθήκαμε στο σπίτι της Λεκάκη, επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Ήμασταν παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Είχαμε δέσει και περνάγαμε τον χρόνο μας μαζί, και είμαστε ακόμα πολύ αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε συχνά πια. Έχουμε διατηρήσει επαφές και είναι πολύ στενές".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]