Ο Βαγγέλης Δρίσκας άπαντα στο περιοδικό "Τηλέραμα" για τον ρόλο που έχει παίξει η τηλεόραση στην ζωή του.


Θα συμμετείχατε ποτέ σε επιτροπή τύπου «Μaster Chef» ή σε κάποιο τάλεντ σόου μαγειρικής ο Βαγγέλης Δρίσκας; 

"Έμαθα στη ζωή μου ποτέ να μη λέω ποτέ! Αν μου γίνει πρόταση, θα εξαρτηθεί από τις τότε επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Έτσι κι αλλιώς, σε όλη μου την καριέρα διδάσκω και κρίνω. Πάντως προειδοποιώ, είμαι πολύ αυστηρός, καθόλου εύκολος, αντιθέτως πολύ απαιτητικός."


Τι ρόλο έχει παίξει η τηλεόραση στη ζωή του;

"Και πριν από αυτήν είχα απολαύσει, καριέρα, επιτυχίες, βραβεύσεις... Η τηλεόραση όμως τα έκανε περισσότερο γνωστά, επικοινωνώντας τη δουλειά μου σε πολύ κόσμο. Κατά τα άλλα, πρόκειται για δουλειά απαιτητική και σκληρή που σου δίνει ό,τι ακριβώς της δίνεις κι εσύ."


Η τηλεόραση διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερους σεφ απ' όσους αντέχει, κυρίως σε μια εποχή, κρίσης. Πού το αποδίδει; 

"Υπάρχουν πολλοί σεφ στην αγορά, οπότε λογικό είναι να εμφανίζονται και πολλοί στην τηλεόραση. Ας μην μπερδεύουμε όμως τις εκπομπές μαγειρικής με τα τηλεπαιχνίδια, τα ριάλιτι και τις στήλες στην πρωινή ζώνη. Αμιγώς μαγειρικές εκπομπές την περασμένη σεζόν υπήρχαν δύο: το δικό μου "Masterclass" και η ζαχαροπλαστική του κ. Παρλιάρου. Γενικά υπάρχουν πολλοί από κάθε ειδικότητα, πολλοί δημοσιογράφοι, ταλέντα στο τραγούδι, μετεωρολόγοι, σχολιαστές, γιατί λοιπόν σας κάνουν εντύπωση οι πολλοί σεφ;", λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλέραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]