Μάρκος Σεφερλής: Στη ζωή μου υποστηρίζω τους πιο αδύναμους....

0

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν από τους φανατικούς του Survivor.


Άλλωστε, αυτός ήταν κι ο λόγος που αποφάσισε η νέα του παράσταση να έχει ως θέμα το παιχνίδι επιβίωσης.

«Μόνο στο άκουσμα της λέξης Survivor: «Ναι, ισχύει. Κάτι παθαίνουμε. Απόδειξη ότι ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς. 0 κόσμος έδειξε ότι έχει ανάγκη να πιαστεί από κάπου. Επίσης το έβλεπαν φανατικά και τα παιδιά. Ο γιος μου, ο Χάρης με κόλλησε κι εμένα. Όταν ήμουν στο σπίτι το βλέπαμε μαζί. Παρατούσα ότι είχα να κάνω για να δούμε Survivor. Υποστηρίζαμε την ομάδα μας, τους Μαχητές. Ο Χάρης ξεκίνησε να τους υποστηρίζει και ακολούθησα και εγώ. Κι έτσι να μην ήταν, όμως, πάλι τους Μαχητές νομίζω θα ήμουν γιατί υποστηρίζω και στη ζωή μου, τους πιο αδύναμους», εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

Ο τίτλος της επιθεώρησης κατά κάποιον τρόπο είναι προφητικός γιατί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα προβάλλονται όχι ένα, αλλά τρία ριάλιτι επιβίωσης που μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 10.000 αιτήσεις συμμετοχής.

«Αυτό το ξέρω και είναι κάτι που σχολιάζουμε στην παράσταση. Έχουμε ένα νούμερο όπου ο πατέρας προσπαθεί να πείσει τον γιο του να πάει στο "Survivor" για να κερδίσει το έπαθλο. Κοίτα, όταν ακούς ότι 10.000 άτομα έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή, αδυνατείς να το πιστέψεις. Πάνε να πεινάσουν για να έχουν να φάνε μετά. Αυτή είναι η λογική. Κάποιοι λοιπόν πάνε για τα χρήματα, άλλοι για να δουν τον εαυτό τους στην τηλεόραση, άλλοι για να εξαργυρώσουν ότι προλάβουν μετά την επιτυχία ενός τέτοιου παιχνιδιού. Γενικότερα, στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη προσφορά. Όπως είναι γνωστό, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν, χορεύουν και έχουν ταλέντο στα πάντα».

Ποιοι παίκτες τον ιντρίγκαραν για να τους σατιρίσει;

«Σίγουρα ο Ντάνος, τον οποίο κάθε βράδυ ενσαρκώνω. Αν και είμαι παραπάνω κιλά από τον Αγγελόπουλο. Ξεχώρισα, επίσης, όπως πιστεύω και οι τηλεθεατές, τον Μάριο-Πρίαμο με την χαρακτηριστική κυπριακή προφορά αλλά και την αγωνιστικότητά του. Τον Σπαλιάρα που με αυτό το κουλ-οκνηρό στυλ του μας είχε άφησε όλους άφωνους. Τον Μπο που αδυνάτισε εντυπωσιακά. Αυτά ήταν κάποια από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν. Στο παιχνίδι είχαν συμμετάσχει 24 παίκτες και σίγουρα δεν είχαν όλοι θέση στην καρδία του κόσμου».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !