Γιώργος Αγγελόπουλος: Μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου

Unknown
0


Τους τελευταίους μήνες, επικρατεί ένας πανικός με σελίδες και προφίλ του Γιώργου Αγγελόπουλου, τις οποίες όμως διαχειρίζονται θαυμαστές και όχι ο ίδιος.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσω τις επίσημης σελίδας του στο Instagram έκανε μια ανάρτηση που ενημερώνει το κοινό για το πιο είναι το προφίλ που διαχειρίζεται.


"Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα."




Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !