Πάρθηκαν οι πρώτες αποφάσεις στην ΕΡΤ...

0

  Την πρώτη συνεδρίασή του πραγματοποίησε προχθές το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ και,αν και διήρκεσε λίγη ώρα ,πήραν αποφάσεις για… φλέγοντα θέματα, όπως οι ειδήσεις. Όπως φάνηκε
,λοιπόν, οι συνεννοήσεις, οι επαφές και οι αποφάσεις είχαν ληφθεί πριν τη συνεδρίαση και η συνεδρίαση ήταν… τυπική διαδικασία προκειμένου να επικυρωθούν κι επίσημα.

Από τα κύρια θέματα της πρώτης συνεδρίασης ο ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ ,που φαίνεται να έχει προβληματίσει όχι μόνο στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και κυβερνητικούς αξιωματούχους που τους το έχουν επισημάνει χαρακτηρίζοντάς τον «ασυντόνιστο μαγαζί». Έτσι ,λοιπόν, είναι φανερό ότι προ συνεδρίασης ΔΣ υπήρξε «ζύμωση» αφού μέσα στη μία ώρα που διήρκεσε η συνεδρίαση του ΔΣ με συνοπτικές διαδικασίας αποφασίστηκε ο έλεγχος των ειδήσεων όλων των Μέσων της ΕΡΤ (τηλεόρασης, ραδιοφώνου, διαδιδυκτίου) να περιέλθει στον Γενικό Συντονιστή Ειδησεογραφικού και Ενημερωτικού Περιεχομένου της ΕΡΤ, Βασίλη Ταλαμάγκα. Ο δημοσιογράφος που είχε τον έλεγχο των ειδήσεων στην τηλεόραση αναλαμβάνει τώρα να συντονίζει τις ειδήσεις και στα άλλα Μέσα της ΕΡΤ, ώστε να μην δημιουργηθούν… άλλα προβλήματα, όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν για θέματα της επικαιρότητας, καθώς δεν υπάρχει κεντρικό newsroom για τα Μέσα της ΕΡΤ.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από τον συντονισμό των ειδήσεων φαίνεται ότι την ίδια τακτική, της «κοινής γραμμής» μέσω κεντρικού συντονισμού, θεωρείται ότι θα ακολουθήσουν και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Σύμφωνα μάλιστα με όσα λέγονται τα καθήκοντα αυτά πρόκειται να αναλάβει ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, ο έμπειρος Γιώργος Θαλασσινός, που τις τελευταίες ημέρες έχει εγκατασταθεί στο ραδιομέγαρο και φαίνεται να έχει σχέδιο για να ενισχύσει το «ψυχαγωγικό» προφίλ όλων των Μέσων της ΕΡΤ.

Newsit.gr- Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !