Προβληματισμός σε ΕΥΡΩΠΗ και ΙΡΙΔΑ...

0

Μπροστά στο ενδεχόμενο ενός «ξαφνικού θανάτου» βρίσκονται η εκτυπωτική μονάδα, «Ίρις», και το πρακτορείο διανομής Τύπου, «Ευρώπη», τα οποία μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της
οικογένειας Μπόμπολα. Μετά την άγονη διαδικασία του πλειστηριασμού και το γεγονός ότι κανείς δεν επέδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για εμπλοκή στις δύο εταιρείες, τα πράγματα δυσκολεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό για τις εν λόγω επιχειρήσεις, σε ό,τι αφορά τόσο το μέτωπο της ρευστότητας όσο και γενικότερα την ομαλή λειτουργία τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη φάση εντοπίζεται στην «Ίριδα», καθώς επί της ουσίας δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ τα κορυφαία στελέχη της έχουν δηλώσει παραίτηση. Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα προβληματισμένο εμφανίζεται το σύνολο των πελατών του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη», αφού είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να μην σταθεί δυνατό κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί ομαλά η διανομή των εντύπων που συνεργάζονται με την επιχείρηση. Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγοι οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις που διαβλέπουν κοσμογονικές αλλαγές ακόμη και μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Parapolitika-Secret

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !