Μεταγραφή-βόμβα της Ελεονώρας Μελέτη στον ANT1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ μετά τις αποφάσεις για "πάγωμα" της μεσημεριανής της εκπομπής. Από τότε η γνωστή παρουσιάστρια είναι ελεύθερη και η περσινή της επιτυχία με το "Survivor Πανόραμα" σίγουρα είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για να βρει σύντομα νέα τηλεοπτική στέγη.

Οι πληροφορίες του tlife.gr αναφέρουν πως η Ελεονώρα Μελέτη εθεάθη στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 και συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο στο γραφείο του.

Το ραντεβού της γνωστής παρουσιάστριας με τα στελέχη του ΑΝΤ1 έγινε σε άκρως φιλικό και ζεστό κλίμα και έτσι αποκλείεται να την δούμε αυτό το χειμώνα να γίνεται και πάλι, μόνιμη κάτοικος Αμαρουσίου.

Άλλωστε, η Ελεονώρα Μελέτη ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από τον ΑΝΤ1, μιας και οι Αντεννικοί με τον "Πρωινό Καφέ", ήταν οι πρώτοι που την πίστεψαν κι αποφάσισαν να την... στέψουν "κεντρικιά"!

Ένα λογικό σενάριο θα ήταν η Ελεονώρα Μελέτη να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1 για να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, μιας και γι ΄αυτό δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει.

"Δεν υπάρχει θέμα η Ελεονώρα να βρεθεί στο Σαββατοκύριακο. Αν τελικά υπάρξει πρωινό Σαββατοκύριακου, αυτό θα το αναλάβει η Δούκισα Νομικού", μου αποκάλυψαν χαρακτηριστικά στελέχη του ΑΝΤ1 και έσπευσαν να συμπληρώσουν:

"Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο αν θα υπάρχει πρωινό κάθε Σου-Κου από τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1. Όσο για την Ελεονώρα, μαζί της προφανώς και συζητήθηκαν κάποια άλλα πράγματα, αλλά όπως και να έχει, είναι ακόμα νωρίς να ξέρουμε για το αν θα μας προκύψει συνεργασία".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !