πρέπει να δώσει 17 εκ. ευρώ...

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο ALPHA εν όψει της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Κι αυτό διότι στο παρά πέντε τόσο σημαντικών εξελίξεων ο σταθμός καλείται να καταβάλει αποζημίωση στον πρώην πρόεδρο και μέτοχο του σταθμού ,Στάθη Τσοτσορό ,ύψους περίπου 17 εκ. ευρώ. Ένα εξαιρετικά υψηλό ποσό που έρχεται να προστεθεί στα 3,5 εκ ευρώ της πρώτης δόσης για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας, στην εγγυητική που πιθανότατα θα ζητηθεί όπως και στον περσινό διαγωνισμό, αλλά και στο budget για το νέο πρόγραμμα!

Μάλιστα ,ειδικά το τελευταίο μοιάζει πολύ φτωχό σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, αφού αν εξαιρέσει κανείς τη μετακίνηση από τον ΑΝΤ1 του Ανδρέα Γεωργίου (δημιουργού του «Μπρούσκου»), το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι ανανεώσεις εκπομπών και σίριαλ που αποφασίστηκε να συνεχίσουν,όπως για παράδειγμα η επιτυχημένη «Μουρμούρα» η οποία ,όμως, εμφανώς πια τείνει να εξαντληθεί.Επίσης ,τα δυνατά χαρτιά του καναλιού όπως η Μενεγάκη, ή άλλα, μπορεί να παραμένουν, αλλά όπως αποδείχθηκε και φέτος δεν είναι αρκετά για να οδηγήσουν τον σταθμό ξανά στην πρώτη θέση.

Με λίγα λόγια, απουσιάζει το στοιχείο της ανανέωσης και της έκπληξης στα οποία επενδύει μαζικά ο ανταγωνισμός, δίνοντας έμφαση σε νέες τυπολογίες προγράμματος, αφού η σαρωτική εμφάνιση του Survivor ταρακούνησε τους πάντες, με αποτέλεσμα η νέα σεζόν να φέρνει μαζί της και τα νέας κοπής reality!

Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]