Ελήφθη η απόφαση στον ALPHA! Αυτή αναλαμβάνει το κενό που 'προκάλεσε' η Μενεγάκη...

0

Εδώ και μέρες σάς έχουμε πει πως μια εκκρεμότητα που ο ALPHA πρέπει να λύσει είναι το τι θα προβάλλει στην...κομμένη ώρα της ''Ελένης'', δηλαδή από τις 3 έως τις 4 το απόγευμα. Όπως
ενημερώνει, λοιπόν,  η Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από τη Realnews , οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν τελικά να βάλουν τη Σμαράγδα Καρύδη αμέσως μετά την ''Ελένη'', απέναντι δηλαδή από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha θα μεταδίδεται καθημερινά στις 15:00, απέναντι από το τηλεπαιχνίδι, Ρουκ Ζουκ ,του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μπαίνει σε μια ζώνη ήδη ταυτισμένη με την Ελένη Μενεγάκη, και πιο συγκεκριμένα στο κενό που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση να γίνει η εκπομπή Ελένη δίωρη. Το μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη θα μεταδίδεται από τη 13:00 έως τις 15:00 και θα δίνει τη σκυτάλη στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι.


*Να αναφέρουμε ,ωστόσο, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea, ο οριστικός προγραμματισμός και η τελική εικόνα για το νέο πρόγραμμα ,αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και ''κλειδώσουν'' κι επίσημα μετά τον δεκαπενταύγουστο.Ακόμη ,να σημειώσουμε πως η Σμαράγδα Καρύδη προοριζόταν για τις 4 το απόγευμα, πριν δηλαδή το Slam της Ελένης Τσολάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !