Εδώ και μέρες σάς έχουμε πει πως μια εκκρεμότητα που ο ALPHA πρέπει να λύσει είναι το τι θα προβάλλει στην...κομμένη ώρα της ''Ελένης'', δηλαδή από τις 3 έως τις 4 το απόγευμα. Όπως
ενημερώνει, λοιπόν,  η Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από τη Realnews , οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν τελικά να βάλουν τη Σμαράγδα Καρύδη αμέσως μετά την ''Ελένη'', απέναντι δηλαδή από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha θα μεταδίδεται καθημερινά στις 15:00, απέναντι από το τηλεπαιχνίδι, Ρουκ Ζουκ ,του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μπαίνει σε μια ζώνη ήδη ταυτισμένη με την Ελένη Μενεγάκη, και πιο συγκεκριμένα στο κενό που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση να γίνει η εκπομπή Ελένη δίωρη. Το μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη θα μεταδίδεται από τη 13:00 έως τις 15:00 και θα δίνει τη σκυτάλη στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι.


*Να αναφέρουμε ,ωστόσο, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea, ο οριστικός προγραμματισμός και η τελική εικόνα για το νέο πρόγραμμα ,αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και ''κλειδώσουν'' κι επίσημα μετά τον δεκαπενταύγουστο.Ακόμη ,να σημειώσουμε πως η Σμαράγδα Καρύδη προοριζόταν για τις 4 το απόγευμα, πριν δηλαδή το Slam της Ελένης Τσολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]