όλες οι λεπτομέρειες της νέας του σειράς-Πότε αρχίζει γυρίσματα;

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει,μετά τη 10η Εντολή, στην τηλεόραση, με τη «μεταφορά» ενός μυθιστορήματος. Ο λόγος για το «Τελευταίο καλοκαίρι» του δημοσιογράφου και συγγραφέα, Απόστολου Διαμαντή.

Η ιστορία εξελίσσεται την περίοδο που φάνηκαν τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, το 2009, μια εποχή που σημάδεψε τα τελευταία χρόνια και επηρέασε την ψυχολογία των Νεοελλήνων δραστικά. Σύμφωνα με την ιστορία, ο κεντρικός ήρωας, Κώστας Ρωμανός, είναι αποτυχημένος επαγγελματικά και μοιάζει να αντιμετωπίζει την κατάστασή του με απάθεια. Χωρίς να το επιδιώξει μπλέκει σε μια ιστορία διαπλοκής, έρωτα και μαύρου χρήματος.

Στο περιβάλλον του υπάρχουν και δύο γυναίκες: η Όλγα , η γραμματέας του ,και η Τζένη, η μοιραία γυναίκα της ιστορίας και μέλος της συμμορίας στα πλοκάμια της οποίας μπλέκει. Οι ερωτικές σχέσεις του τριγώνου επικαλύπτονται από την κίνηση του χρήματος και του εγκλήματος. Υπάρχουν, όμως, και δύο πτώματα. Τι κρύβεται πίσω από αυτά; Γιατί γίνεται μία αυτοκτονία και πώς συνδέεται με τους ήρωές μας; Πρόκειται για ένα σύγχρονο μυθιστόρημα που μιλάει για την εποχή μας και τις παθογένειές της, τη διαπλοκή, το έγκλημα, τον έρωτα, τα αδιέξοδα...

Η υπόθεση διαδραματίζεται μέσα σε γνωστά κοσμικά αθηναϊκά στέκια, στο Πήλιο και το Παρίσι, μέσα στη λαμπερή ατμόσφαιρα ενός κόσμου χωρίς ηθικές αναστολές, σε μια Αθήνα που ζει ανέμελα, αλλά που ,ωστόσο, αισθάνεται τα πρώτα σημάδια μιας επερχόμενης κατάρρευσης. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν πολύ επίκαιρη και ίσως μία από τις πιο αναμενόμενες της τηλεόρασης τη συγκεκριμένη σειρά πόσο μάλλον όταν την υπογράφει ένας από τους μετρ του είδους, ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Η σειρά προορίζεται για τον Alpha και θα είναι διάρκειας 17 επεισοδίων. Μέσα στο φθινόπωρο θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ τους πρώτους μήνες του 2018 θα ξεκινήσουν γυρίσματα.

Mytv-  Βίκυ Διαμάντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]