Αση Μπήλιου:«Με «έδιωξαν» από τον Alpha, μου είπαν…»

0
Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά αλλά και την απόλυση της από τον Alpha, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο Down Town η Αση Μπήλιου.


Εσύ πως διαχειρίζεσαι το θέμα δουλειά;
Προσωπικά εγώ με τη δουλειά δεν φοβάμαι καθόλου. Έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου. Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω, πολύ μικρή, με έχουν προσλάβει και με έχουν απολύσει πολλές φορές. Έχω τεράστια εμπειρία σ’ αυτό. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αδικίες σαφώς και υπάρχουν πολλές, δεν είναι όλα δίκαια σε αυτό τον κόσμο, αλλά δεν είναι και όλα άδικα. Άσε που πολλές φορές ο εγωισμός δεν μας αφήνει να διακρίνουμε ποιο είναι το δίκαιο και ποιο είναι το άδικο.

Πότε σε απέλυσαν τελευταία φορά; Πέρυσι. Με έδιωξαν, εντός εισαγωγικών, από τον Alpha. Μου είπαν: «Αν θέλεις, μείνε στην Ελένη, αλλά δεν θα κάνεις την εκπομπή σου». Και εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν η εκπομπή μου. Επίσης, έγινε άκομψα, δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και γι’ αυτό έφυγα. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την Ελένη η οποία με ήθελε, κι εγώ την ήθελα, και γι’ αυτό πήγα και φέτος πολλές φορές στην εκπομπή της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !