Τα δοκιμαστικά στο STAR για τη νέα πρωινή εκπομπή των Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου είναι συνεχή. Το κανάλι επιθυμεί να κλείσει μία πολύ δυνατή ομάδα για να πλαισιώνει τους δύο παρουσιαστές και για αυτό το στήσιμο γίνεται με πολύ προσοχή. Το μόνο πρόσωπο που έχει υπογράψει είναι η Μαριλού Ρεπαπή,όπως πρώτο σας ενημέρωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το tvnea.com (δείτε εδώ).

Καταφέραμε και μάθαμε 4 άτομα τα οποία αυτό το διάστημα έχουν περάσει από δοκιμαστικά. Αυτά είναι η Νίκη Λάμη,η Νάνσυ Παραδεισανού,ο Θανάσης Πάτρας και ο Μίλτος Μακρίδης. Οι δύο πρώτες φαίνεται πως δεν ικανοποίησαν τα στελέχη του σταθμού και έτσι δεν θα τις δούμε στην εκπομπή,ενώ εκκρεμούν αποφάσεις για τα άλλα 2 ανδρικά πρόσωπα.

Στη μαγειρική φαίνεται πως "κλειδώνει" ο Λάμπρος Βακιάρος (νικητής του "Master chef 3"),ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται για τη στήλη της αστρολογίας και η Άση Μπήλιου.

Τέλος,να σημειώσουμε πως η  ημερομηνία της πρεμιέρας ακόμα δεν έχει αποφασιστεί,παρόλο που γράφεται ως δεδομένο ότι η εκπομπή θα σηκώσει αυλαία τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]