Τι θα κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1,αφού πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο 2+1. Το τι ακριβώς θα κάνει δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος,αφού εκκρεμεί ένα τελικό ραντεβού του ίδιου με  με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου, Γιάννη Λάτσιο.

Αυτό αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα. Πάντως τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι τρία.

Το πρώτο είναι να κάνει την εκπομπή "Ougachallenge" σε εβδομαδιαία βάση στη late night του σταθμού. Αυτή την πιθανότητα την ενισχύει η απόφαση του ΑΝΤ1 για μετατροπή της ενότητας σε αυτόνομη εκπομπή μέσα από επαναλήψεις μέσα στο καλοκαίρι.

Το δεύτερο είναι να βρίσκεται στην ομάδα της νέας βραδινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Κρούση από τον παρουσιαστή έχει γίνει,αλλά χρειάζεται φυσικά τόσο η έγκριση του Γιάννη Λάτσιου όσο και η θετική απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

To τρίτο είναι η συμμετοχή του με οποιοδήποτε τρόπο στη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με επικρατέστερη παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Φυσικά μπορεί να κάνει και δύο παράλληλα πράγματα. Δεν αποκλείεται για παράδειγμα να παρουσιάζει την εκπομπή "Ougachallenge" και παράλληλα να βρίσκεται στο team του Γιώργου Λιάγκα ή της Δούκισσας Νομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]