Αποκλειστικό: Μεταφέρεται στον ΑΝΤ1 το Καν' το όπως ο Άκης ;

0

Ο Άκης Πετρετζίκης, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον ALPHA, εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1, που,άλλωστε, από την προηγούμενη σεζόν τον βολιδοσκοπούσε. Και μπορεί οι
υπογραφές να μην έχουν ακόμα πέσει ,όπως σας γράψαμε, όμως, η...επίσημη ένταξή του είναι τρόπον τινά μια τυπική διαδικασία!

Γράφεται έντονα πως η νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1 θα ονομάζεται Καν΄το όπως ο Άκης, δηλαδή ότι μέσα από το νέο του κανάλι, θα αναβιώσει την επιτυχημένη εκπομπή που παρουσίαζε στο MEGA.Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο τίτλος της εκπομπής του δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ,και άρα ούτε έχει κλειδώσει αν θα γίνει όντως αναβίωση της προηγούμενης εκπομπής του ή αν τα στελέχη βρουν έναν ολοκαίνουργιο τίτλο. Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως το πρότζεκτ που θα αναλάβει θα είναι ως προς το περιεχόμενο παραπλήσιο με εκείνο του ΜEGA.

Ακόμη, όσον αφορά το πότε θα προβάλλεται, να πούμε ότι η εκπομπή προορίζεται για την απογευματινή ζώνη, χωρίς, ωστόσο ,να έχει καταλήξει ο ΑΝΤ1 στην ώρα. Το αν θα γίνει το lead in του δελτίου ή αν θα μπει στις 6 ή στις 5 κ.λπ., αυτό είναι νωρίς να το ξέρουμε.Πάντως, πρέπει να αναφέρω ότι το νέο αυτό μαγειρικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει να προβάλλεται Σαββατοκύριακο, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea, σε βάθος χρόνου ο Άκης Πετρετζίκης θα μεταβεί στο καθημερινό πρόγραμμα.

Μια πιο ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τίτλο όσο και ώρα προβολής, αναμένεται να έχουμε αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε και θα κλειδώσουν οι όποιες αποφάσεις.Προς το παρόν ,συνεπώς, οι λεπτομέρειες της νέας αυτής εκπομπής είναι κάπως...θολές, και το μόνο βέβαιο είναι πως ο διάσημος σεφ θα βρει ξανά τον ρόλο του μέσα από τον ΑΝΤ1, μια και στον ALPHA ''εγκλωβίστηκε'' σε τηλεπαιχνίδι, κάτι που το κοινό δεν αγκάλιασε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !