Κοκλώνης-Σταμάτη στον ΑΝΤ1; Τι ισχύει;

Εξελίξεις και ανατροπές φέρνει ο Αύγουστος! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και όποιος πει ότι τον συγκεκριμένο μήνα δεν κινείται τηλεοπτικά τίποτα είναι μεγάλος ψεύτης.

Έχουμε και λέμε! Το τελευταίο διάστημα έχει γραφτεί πως ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1 μία νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου με παρουσιαστές τον Νίκο Κοκλώνη και τη Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα για την αρχισυνταξία του συγκεκριμένου προγράμματος ακούγεται το όνομα του Νίκου Nτουρουντούς (πρώην αρχισυντάκτης του Φώτη και της Μαρίας) και για την επιμέλεια της εκπομπής ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το κανάλι δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη είδηση και μάλιστα υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη "Σενάριο επιστημονικής φαντασίας". Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις κουβέντες που κάνει ο Γιάννης Λάτσιος,αφού δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τις κινήσεις του όταν αυτές είναι σε επίπεδο κουβέντας. Αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με σιγουριά είναι πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει και τι όχι. Πάντως σίγουρα το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο το διδύμου όσο και του ΑΝΤ1 έχει συζητηθεί,αλλά σε καμία περίπτωση των περιπτώσεων δεν έχει "κλειδώσει".

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: