Αποκλειστικό: Παγώνει τελικά το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1;

Ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από το μέλλον της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης το Σαββατοκύριακο. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα προχωρά κανονικά με τη Δούκισσα Νομικού και άλλοι πως το πρόγραμμα παγώνει και θα αντικατασταθεί με επαναλήψεις.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com λέει το εξής: Η αλήθεια είναι πως οι προετοιμασίες και οι συζητήσεις έχουν παγώσει. Όχι για οικονομικούς λόγους(αφού η ζώνη αυτή δίνει χρήματα στο κανάλι και ειδικά με τη Δούκισσα Νομικού που θα αυξηθεί η γυναικεία εμπορική αξία του προγράμματος),αλλά για λόγους χρόνου.

Δεν περίμεναν στον ΑΝΤ1 στα αρχικά τους σχέδια ότι άλλα προγράμματα θα τους απασχολούσαν τόσο πολύ χρόνο. Φυσικά το "πάγωμα" του πρωινού είναι προσωρινό,αφού κατά πάσα πιθανότητα το πρόγραμμα θα βγει λίγο καθυστερημένο στους δέκτες μας σχετικά με τον αρχικό τους προγραμματισμό και τα υπόλοιπα προγράμματα στον ΑΝΤ1...Άρα μην σας κάνει εντύπωση να δούμε το πρωινό του Σαββατοκύριακου να κάνει την εμφάνιση του στα μέσα Οκτωβρίου ή στα τέλη του ίδιου μήνα,δηλαδή ένα μήνα και παραπάνω αργότερα από την έναρξη της καθημερινής πρωινής ζώνης με τη Φαίη Σκορδά.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: