Θωμαΐς Ανδρούτσου: Μιλάει για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 4x4

0
Η Θωμαΐς Ανδρούτσου επιστρέφει στη μικρή οθόνη, στο νέο κωμικό σίριαλ του ΑΝΤ1 4x4 ως απατημένη Βούλα.
 «Με τον Δημήτρη Αρβανίτη είχα συνεργαστεί πριν από 10 χρόνια, στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Τύχη Βουνό", η οποία ήταν αφιερωμένη στους Πόντιους, αυτόν τον εξαιρετικό λαό» λέει στην Espresso και συνεχίζει εξηγώντας πώς προέκυψε η συνεργασία: «Όταν ο Δημήτρης με πήρε λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει νια τον ρόλο της Βούλας, μιας γυναίκας που συγχωρεί συνεχώς τον μπερμπάντη άνδρα της του είπα με τη μία "ναι" από ένστικτο».
 «Γυρίζουμε, λοιπόν, τον πιλότο του πρώτου επεισοδίου, κάπου στη Νέα Μάκρη, μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Κατερίνα Μισιχρόνη, τη Νίκη Γρανά και η χημεία μας έδεσε αμέσως».
Ποια είναι η ιστορία της νέας σειράς; Σύμφωνα με το σενάριο, τέσσερις συμμαθήτριες από το σχολείο συναντιούνται έπειτα από πολλά χρόνια, με αφορμή τον γάμο της μιας που ζει στο εξωτερικό. Πάνω στο κέφι, στο ποτό, στη χαρά του γάμου, τους έρχεται.. μια τρελή ιδέα. Να πειραματιστούν με την πίστη των ανδρών τους και να φλερτάρουν η μία τον σύζυγο της άλλης.
Η όλη ιστορία θα είναι μια παγίδα, με εκείνες δόλωμα. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου ,καθώς θα συνειδητοποιήσουν ότι οι άνδρες τους δεν είναι και τόσο πιστοί. Το φοβερό σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι και οι τέσσερις γυναίκες, χωρίς να το γνωρίζουν η μία για την άλλη, έχουν την ίδια ψυχολόγο, την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είναι η μόνη που θα γνωρίζει τις αλήθειες τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !