Vegas: Αποκαλύπτουν τις στιγμές ρατσισμού που έχουν βιώσει

Unknown
0


Τις στιγμές ρατσισμού που έχουν βιώσει, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, εξομολογήθηκαν μέσα από πρόσφατη συνέντευξη τους οι Vegas στο περιοδικό "Λοιπόν".


Κατερίνα Κουκουράκη: "Όταν έκανα το πρώτο μου ξεκίνημα στη δουλειά μου, είχα έρθει στην Αθήνα, σπούδαζα και δούλευα παράλληλα, όταν αποφάσισα να μπω σ' αυτό το παιχνίδι με τις οντισιόν και τα μπουζούκια. Τα κορίτσια που λένε ποπ έχουν ένα μικρό πρόγραμμα στην αρχή, τότε με είχαν κάνει να πιστέψω ότι αυτά τα 5 λεπτά ήταν τα πιο άχρηστα, ότι δε με βλέπει κανένας κι έκανα τη «γλάστρα». Με είχαν μειώσει πάρα πολλές φορές για το ρεπερτόριο μου, λέγονται μου, ότι αν δεν πω λαϊκά δε θα πάω μπροστά. Είχα «φάει», πολλά χτυπήματα, είχα ρίξει πάρα πολύ κλάμα, αλλά δεν άλλαζα πορεία πλεύσης".


Dj Airth: "Εμένα η γυναίκα μου είναι μαύρη. Με το Zeraw για να πάρουμε ταξί έμπαινα μπροστά γιατί σ' εκείνον δεν σταμάταγαν επειδή ήταν μαύρος. Ο Αλβανός έχει ένα πλεονέκτημα, μπορεί να κρυφτεί μέσα στο πλήθος, γιατί είναι λευκός, ο μαύρος δεν μπορεί".


Zeraw: "Είμαστε τυχεροί που είμαστε στην Ελλάδα, τα επίπεδα του ρατσισμού δεν ήταν ποτέ τόσο ακραία όσο σε άλλες χώρες στις οποίες φοβάσαι να περπατήσεις στο δρόμο. Η Ελλάδα θα είναι πάντα η βάση μας ακόμα και κάνοντας καριέρα στο εξωτερικό".



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !